Gemisinde Kaido'nun jolly rogerı varJack'in Kaido'nun adamı olduğu gibi bir durum var mıydı ?
Gemisinde Kaido'nun jolly rogerı varJack'in Kaido'nun adamı olduğu gibi bir durum var mıydı ?
Jack'in Kaido'nun adamı olduğu gibi bir durum var mıydı ?
Ne demek reyiz.Eyvallah sağolun beyler. Hatırlayamamıştım.
Olabilir sıkma canını. Bu seride Prensler, prensesler, krallar henüz işe yarar güçle görülmediler.Kız Luffy'i kokladığında Absalomun bir şekilde kokusunu alıyo anımsıyo.
Absalom buranın prensi olabilir tacını hatırlarsınız, koklayan kızda kardeşi prensestir .Absolomda kaido düşmanlığından katılmıştır Moriaya ama absalom burda gördüğümüz bütün minklerden daha güçsüz gibi, bu çürütüyo.bütün yazdıklarımı.
Zoro fanları Sanji ile dalga geçsene Zoronun Sanjiye bu kadar güvenmesi onlarında bundan vazgeçmeleri için bir işaret.
ChoppaaaZoro kılıç üzerinden elektrik yedi diye ezdiniz. Adam darbe aldı da ben mi görmedim. Göreceksiniz bu Carrot biriyle savaşıp pert oldugunda Zoro gelip kurtaracak. Ben daha çok arc sonu tayfadan kim elektrik kullanabilecek onu merak ediyorum.
Kaçırsa bile bunu gücüyle bileğinin hakkıyla yapamayacağı bariz bence. Niye gaza gelelim. Dof'tan biraz daha güçlü çıksın yeter.Jack Dof'u kaçıramadıysa beklentiler düşer iyi bir arc bossu olamaz. Kimse zevk almaz.
Ama o 3'lüden kaçırdıysa işte o zaman çok güzel şeyler olur. Herkes gaza gelir.![]()