Zoro'ya cereyanı veren kız güçlü olduklarını gösterdi benceHayır benimBenim gözler çekik değil ama
Ne diyordum ben?Haa şu minkmenler çok özzgüvenli değiller mi sizce de?

Zoro'ya cereyanı veren kız güçlü olduklarını gösterdi benceHayır benimBenim gözler çekik değil ama
Ne diyordum ben?Haa şu minkmenler çok özzgüvenli değiller mi sizce de?
Doflamingo'yu 2y öncesinde ki Akainu ile aynı kefeye koymaktansa, koramirallerin yanına koymayı tercih ederim.Ne alaka anlamadımBen Jack'ı amiral seviyesi (amiral seviyesi derken şuan ki mevcut amiraller) bekliyorum. Dof bence denizci olsa rütbesi amiral olurdu bak rütbesi gücü değil. Ancak Dof hiçbir amirali teke tekde alamaz 1 saat oyalar ancak. Jack ise en azından 3-4 saat eşit savaşacak güçte olması lazım.
Dof gibi adamı korların yanına koymak hiç yakışmaz lan Sabonun tek attığı bir adamın rütbesindemi olacak bu adam ?Doflamingo'yu 2y öncesinde ki Akainu ile aynı kefeye koymaktansa, koramirallerin yanına koymayı tercih ederim.
Zoro'nun olaya hala şaşıyorum.Geçen bölümden beri etkisi geçmedi.Zoro'ya cereyanı veren kız güçlü olduklarını gösterdi bence![]()
Aynen hatta kendi tek attığı adamın rütbesinde(Smoker) olacak.Dof gibi adamı korların yanına koymak hiç yakışmaz lan Sabonun tek attığı bir adamın rütbesindemi olacak bu adam ?
Arcların basamak basamak gittiğini düşünürsek.Bi vs de Jack Luffyi cok zorlar.
Dof-İlk adım en guclu 2.shichi
Jack-Amiral seviyesi
Kaido-Yonkou
Böyle![]()
![]()
hangisinden daha güçlü görüyorsun Dofu sen ?
Yoksa tipi Allah'a emanet lordumuzu unuttun dimi kesin adamdan saymadın dimi bu sexy bakışıyla :S
Jack eğer sadece yeraltı dünyası ile bağlantılı ise en fazla Dof eder oranın patronu Doffydi lakin o Kaido'nun büyük ihtimal adamıdır.
Dofyde güçsüz çıkma olasılığı var Kaido ile bağlantılı çıksa bile, Dofffy de üstün adam zaten amiral sayılır bir yerde.
Bende Doffyden üstün bekliyorum ama görecez.
Biliyordum unuttuğunuBöyle
1-Mihawk
2-Dof
3-Weeble ( Bunu unutmuşum Doftan güçlü de olabilir )
Sonuc olarak Mihawk'ı yedirmem
Sıçrayış değil mevzu. Havada süzülmesi.Tavşan türü mink olmasından geliyor olabilir o sıçrayış gücü.