Momonga yada diğer Koramirallerden birinin geçebileceğide muamma. Ama gönlüm Smoker'den yana. Çünkü Smoker Amiraller gibi düşünceye sahip. Adalet anlayışı Amirallerinkine benziyor. Gücü konusunda birşey diyemem ama düşünce tarzıyla Amiral koltuğuna oturabilir. Tabi gücü yetebilecek mi ? Göreceğiz...Eyvallah Alfamert... Bu özeti zaten..
@Dragon...
Aslında Seninki de ayrı bir analiz niteliği taşıyor... Robin'e öyle dediklerini yeni duydum... Enteresanmış... KK vs Mugivara: Raftele birkaç ada kala... Tam Raftel de olsa daha Şahane olacak sanki... Ben en çok Aokiji'nin yerine kim geçecek diye merak ediyordum... Tahminim Smoker'dı ama yalan oldu gibi...
hala smokerın olma sansı var...buda su anki 3 amiralin logia olmasından ve smokera olan sevgiden beslenen bir teori ama..sengokununda bir zmanlar amiral oldugu bir gercek o yüzden logiadan ziyede gücüyle oraya yakısabilecek biri lazım ama koramirallerden momonga hariç hiçbirini göz önüne fazla cıkarmadı oda sensei...Eyvallah Alfamert... Bu özeti zaten..
@Dragon...
Aslında Seninki de ayrı bir analiz niteliği taşıyor... Robin'e öyle dediklerini yeni duydum... Enteresanmış... KK vs Mugivara: Raftele birkaç ada kala... Tam Raftel de olsa daha Şahane olacak sanki... Ben en çok Aokiji'nin yerine kim geçecek diye merak ediyordum... Tahminim Smoker'dı ama yalan oldu gibi...
Sağolasın hoca... Bakacaz artık ne kadar doğru..Yazı müthiş usta sıkılmadan okdum tespitler gayet yerinde ve doğru tebrikler devamını bekleriz ...