Bizi kanatların altına al diyor. Müttefik değil direk olarak bağlı adamlar.Parent derken aynı aileye bağlı olmaktan bahsediyorlar.Tümen komutanlığından ziyade bunlar müttefik kuvvetler olacaklar.
Bizi kanatların altına al diyor. Müttefik değil direk olarak bağlı adamlar.
Aslında genel görüş Luffy'nin kabul etmeyeceği üzerine çünkü karakter olarak Luffy öyle birşeyi kabul edecek bir tip değil. Aksine direk kabul edip kabullenirse ters köşe yapmış olur Oda.Herkez luffynin bu öneriyi kabul edecegini düşünüyor ama mangaka oda bu adamın sagı solu belli olmaz benim önerim her an herseye hazırlıklı olmak .Luffy simdi kabul etmezse bile sasırmam .D
O gemiyi görmedin sanırım. Bu adamların hepsi farklı bölükler. Wb ye bağlı tüm adamlar aynı gemide miydi? Bak tayfadan değiller Luffy'nin adamları.Peki diyelim senin dediğin şekilde o vakit 5.600 adamı nasıl aynı gemiye bindireceksin mantıklı bi açıklaması vardır umarım ?
![]()
Ha ha ha Zoro"Tamadır benim sıram."
Oo Fuji Luffy e aşık olmuş. :/ "Yüzünü görmek istiyorum Luffy-kun kyaa!"
Off ya efsane bir bölümdü.![]()
Bu yorumlar bolumu okurken aklima gelen seylerdi arkadaslar ayni benim givi dusunmuslerUsopp'un yalanlarından biri daha gerçek oluyor. 5600 tamam kaldı 2400 kişi bir iki arca 8000'e tamamlanır bu.
Wb'nin direk olan tüm tayfası kendi gemisindeydi.Müttefik kuvvetleri kendi kaptanlarının gemileri ile savaşa katıldılar.O gemiyi görmedin sanırım. Bu adamların hepsi farklı bölükler. Wb ye bağlı tüm adamlar aynı gemide miydi? Bak tayfadan değiller Luffy'nin adamları.