Law izin vermez o kadar ileri gitmesine. Açar bir room, Luffy'i gemiye alır :/Bir dahaki bölüme Fujitora Luffy'i neredeyse öldürecek duruma gelsin. Sonra gomu gomu meyvesi uyansın. Sonra ekstra güç artışı ile Luffy macerasına devam etsin. Böyle olsa çok güzel olur.
Alsa bile Luffy gemide durur mu? Lafını söyledi bir kere kaçamayacağım diye. İnadı biraz zor kırılır.Law izin vermez o kadar ileri gitmesine. Açar bir room, Luffy'i gemiye alır :/
Fazla klasik olur. Luffy G5 ile girerse daha hoş olur. Onu söyleyecek yürek varsa,elinde devamını getirecek güçte olmalı.Bir dahaki bölüme Fujitora Luffy'i neredeyse öldürecek duruma gelsin. Sonra gomu gomu meyvesi uyansın. Sonra ekstra güç artışı ile Luffy macerasına devam etsin. Böyle olsa çok güzel olur.
Durdururlar onu o gemide :/ Sanji Big Mom'a ateş açmak için izin istedi. Durum ne bilmiyorlar. Ne kadar çabuk gidersek o kadar iyi derler. Kırılır o inat :/Alsa bile Luffy gemide durur mu? Lafını söyledi bir kere kaçamayacağım diye. İnadı biraz zor kırılır.
Sadece Luffy değil bütün tayfaya çok uçuk ödüller bekliyorum ben . Dof'un yıldız sisteminden sonra özellikle usopp hayvan gibi bi ödül alırsa şaşmayınYalniz harbiden haa . Adam Doffy yendi ardindan amirala kafa tutuyor odulun 600 olmasını bekliyorum