Mf arc zamanıydı o sbs , okuyucuların kafalarının karışık olmaları doğal o zamanlar bide ace ölmüştü üzerine . 3 hafta kafam karışık gezmiştim benLogia diyenin kafası güzelmiş galiba
Mf arc zamanıydı o sbs , okuyucuların kafalarının karışık olmaları doğal o zamanlar bide ace ölmüştü üzerine . 3 hafta kafam karışık gezmiştim benLogia diyenin kafası güzelmiş galiba
Depremle atılan şok dalgasının etkilenmeyeceği kişileri sormuşsun :/ Aynı şekilde Zehirden ? Veya oyuncak dokunuşu yapan veya diğer lanetlerden herkes kurtulabiliyor mu ? Depremden atılan şok basbayağı Sengokunun şokuyla durduruldu be abi :/Hayır, ben Gura Gura no Mi'nin en güçlü Paramecia olduğunu düşünüyorum. Ayrıca depremle atılan şok dalgasının etkilemeyeceği kim var Paramecia türleri içersinde. Bu olaya şu açıdan bakarsan, daha iyi anlayabilirsin. Logia türlerinin gücü fiziksel olarak artmaz, belli bir sınırda kalır. Yani Enel ne kadar kasarsa kassın, 200 milyon voltu aşamaz. Kuzan ne kadar uğraşırsa uğraşsın, belli bir alandan sonrasını donduramaz. Senin Paramecia türleri için saydığın özellikler, kullanıcının yeteneğine göre ortaya çıkan şeyler. Yani Ope Ope no Mi ya da Gomu Gomu no Mi o hale gelmek için kullanıcılarına bağımlı olmuş, bu sayede o güçler ortaya çıkmış. Fakat Gura Gura no Mi'yi güçlendirmek için uğraşmana gerek yok, zaten en güçlü meyve. Bu yüzden Teach meyveyi yer yemez, Newgate'in saldırılarını birebir yapıyor. Böyle bakarsan, Teach'in Ope Ope no Mi'yi yediği anda, Law'un bütün yaptıklarını yapabilmesi gerekir ya da başka bir meyveyi. (Buna muhtemelen Teach kaç sene yanındaydı, nasıl kullandığını görmüştür tarzı bir cevap vereceksin. O zaman ben de sana Zoro, Gomu Gomu no Mi'yi yese, Luffy gibi kullanabilir mi diye sorarım.)
Depremle atılan şok dalgasının etkilenmeyeceği kişileri sormuşsun :/ Aynı şekilde Zehirden ? Veya oyuncak dokunuşu yapan veya diğer lanetlerden herkes kurtulabiliyor mu ? Depremden atılan şok basbayağı Sengokunun şokuyla durduruldu be abi :/
Bartonun meyveside bu konuda şüpheli. Jozunun yeteneğide.
Benim fikrim değişmeyecek. Deprem yeteneği temel bakımdan evet dünyayı sarsabilir. Yıkıcılık efekti söz konusu olduğundan.
Ve alanı geniş olduğundan. Ancak diğer paramecia yetenekleri tarafından pekala durdurulabilir veya yok edilebilir.
Benim anlatmak istediğim durum bu. Karanlık gibi hepsini içine kaplayabilecek bir yetenek değil.
En güçlü paramecia bu dediğimde hiç bilmeyen incelese, evet ada batırır ülkeyi sallandırır der.
Ancak şu soruyu da sorar " diğer yetenekler bunun karşısında bir hiç dimi ? " bana göre değil işte.
Neyse benim görüşüm değişmeyecek ateistim ben inkar etmek özümde var
Gerçekten yorumlarını keyifle okudum 4 5 kişiden birisin yani ve gerçekten mantıklı açıklamaların var yani bu şekilde düşünülünce dedigin gibi en güçlü çıkıyor yani @Tensei nin bakış açısı çok daha farklıHayır, ben Gura Gura no Mi'nin en güçlü Paramecia olduğunu düşünüyorum. Ayrıca depremle atılan şok dalgasının etkilemeyeceği kim var Paramecia türleri içersinde. Bu olaya şu açıdan bakarsan, daha iyi anlayabilirsin. Logia türlerinin gücü fiziksel olarak artmaz, belli bir sınırda kalır. Yani Enel ne kadar kasarsa kassın, 200 milyon voltu aşamaz. Kuzan ne kadar uğraşırsa uğraşsın, belli bir alandan sonrasını donduramaz. Senin Paramecia türleri için saydığın özellikler, kullanıcının yeteneğine göre ortaya çıkan şeyler. Yani Ope Ope no Mi ya da Gomu Gomu no Mi o hale gelmek için kullanıcılarına bağımlı olmuş, bu sayede o güçler ortaya çıkmış. Fakat Gura Gura no Mi'yi güçlendirmek için uğraşmana gerek yok, zaten en güçlü meyve. Bu yüzden Teach meyveyi yer yemez, Newgate'in saldırılarını birebir yapıyor. Böyle bakarsan, Teach'in Ope Ope no Mi'yi yediği anda, Law'un bütün yaptıklarını yapabilmesi gerekir ya da başka bir meyveyi. (Buna muhtemelen Teach kaç sene yanındaydı, nasıl kullandığını görmüştür tarzı bir cevap vereceksin. O zaman ben de sana Zoro, Gomu Gomu no Mi'yi yese, Luffy gibi kullanabilir mi diye sorarım.)
Görüşünle mutluluklar o zaman.Depremle atılan şok dalgasının etkilenmeyeceği kişileri sormuşsun :/ Aynı şekilde Zehirden ? Veya oyuncak dokunuşu yapan veya diğer lanetlerden herkes kurtulabiliyor mu ? Depremden atılan şok basbayağı Sengokunun şokuyla durduruldu be abi :/
Bartonun meyveside bu konuda şüpheli. Jozunun yeteneğide.
Benim fikrim değişmeyecek. Deprem yeteneği temel bakımdan evet dünyayı sarsabilir. Yıkıcılık efekti söz konusu olduğundan.
Ve alanı geniş olduğundan. Ancak diğer paramecia yetenekleri tarafından pekala durdurulabilir veya yok edilebilir.
Benim anlatmak istediğim durum bu. Karanlık gibi hepsini içine kaplayabilecek bir yetenek değil.
En güçlü paramecia bu dediğimde hiç bilmeyen incelese, evet ada batırır ülkeyi sallandırır der.
Ancak şu soruyu da sorar " diğer yetenekler bunun karşısında bir hiç dimi ? " bana göre değil işte.
Neyse benim görüşüm değişmeyecek ateistim ben inkar etmek özümde var
Herif Okadar ateistTensei Oda-sama'nın dediklerine inanmıyor