Virgülden öncesini bir daha okuGura gura dediğin meyve ada batırıyor, tsunami çıkarıyor. Oda Onaylı en güçlü paramecia daha güçlüsü yok. Fujinin meyvesi de logia ya da zoan a benzemiyor.
Virgülden öncesini bir daha okuGura gura dediğin meyve ada batırıyor, tsunami çıkarıyor. Oda Onaylı en güçlü paramecia daha güçlüsü yok. Fujinin meyvesi de logia ya da zoan a benzemiyor.
Ada batıran meyve ile zorlansa gezegen çekecek meyveyi mi kıyaslıyorsunuz? Biraz uçuk bir şekilde yer çekimi ayarlayarak tsunami oluşturulabilir.Gura gura dediğin meyve ada batırıyor, tsunami çıkarıyor. Oda Onaylı en güçlü paramecia daha güçlüsü yok. Fujinin meyvesi de logia ya da zoan a benzemiyor.
Yukardaki mesaja ekledim sayfayı net olarak uygun tahtı çalacam diyor . Ben güvenmiyorum Law'a yılan gibi soğuk .Aynen o sayfada ben boş savaşlara katılmicam tarzında birşey söylüyordu
Meteor indiren meyve meteor yağmuruda yapar.Tutar adayı Sakazuki'nin kucağınada getirir.Adayı uzayada götürebilir.Bir adayı çok rahat yokedebilir yerçekimi meyveside..Gura gura dediğin meyve ada batırıyor, tsunami çıkarıyor. Oda Onaylı en güçlü paramecia daha güçlüsü yok. Fujinin meyvesi de logia ya da zoan a benzemiyor.
http://www.turkcraft.com/One_Piece/595/2 en sondada benm dedigime benzer birşey diyor bence orda Law'ın demek istedigi KK tahtını çalacagım tarzında birşey degil uygun tahtı ben kapacagım olacagım çevirilmiş yaniYukardaki mesaja ekledim sayfayı net olarak uygun tahtı çalacam diyor . Ben güvenmiyorum Law'a yılan gibi soğuk .
Yeni dünyaya giriş için diyordu öyle bir söz. Haklısınız.Sayfayı hatırladım ama güçlenmekle ilgili değildi o söz. Bırakın onlar birbirlerini yesinlerdi.
Haklısın, özür dilerim. Üst üste okuyunca kafa gitmiş.Virgülden öncesini bir daha oku
Demekki gezegen çekemiyor ki oda en güçlü paramecia gura gura dedi. Yoksa magma 2000 derece en yüksek alev sıcaklığı 8000 derece iken oda magma Ateş'ten üstün diyemezdi. O ne derse o oluyor.Ada batıran meyve ile zorlansa gezegen çekecek meyveyi mi kıyaslıyorsunuz? Biraz uçuk bir şekilde yer çekimi ayarlayarak tsunami oluşturulabilir.
Zorlasa uzaydan Eneli aşağı çekebilir mi acabaAslında bu yerçekimi çok korkunç bir güç :/ Deprem yeteneği ile başa baş gider yıkıcılık konusunda :/
Tabi Oda nasıl bizlere sunacak orası meçhul. Yerçekimi abi ötesi mi var :/