Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 797: Rebecca

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    147
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her şey dahil 5 sayfa da anlatacağı olayları 1 bölümde anlatmış ne güzel.Ve hala saçma halk tavrı.Korsan korsan mış ülen dof mabadınız dan kan dübürünüz den kıl alıyordu onlar olmasa.Çok saçma biçimde uzatma,gereksiz konuşmalar falan.Olmamış.

Askerelere Fuji mi el attı ? Law nereye gitti acaba ? :S
Luffynin adını Mf savaşından sonra duymayan kalmamıştır özelliklerini de gördüler hala daha ateş etmeye çalışıyorlar.
Fuji olabilir. Luffyye etki etmeyecekti zaten belki Rebeccayı vururlar diye yapmıştır.
Bu arada hala Lucy diyenler var. :mad:

Luffynin adını Mf savaşından sonra duymayan kalmamıştır özelliklerini de gördüler hala daha ateş etmeye çalışıyorlar.
Fuji olabilir. Luffyye etki etmeyecekti zaten belki Rebeccayı vururlar diye yapmıştır.
Bu arada hala Lucy diyenler var. :mad:
Luffy ile Fuji karşı karşıya gelecek gibi durmuyor.:S

797 bölüm yorumu @

isshonun çizilen karesi haric kalanı önemsiz bir bölüm. bu bölümü protesto ediyorum. madem rebecca kyrosunun yanına gelicek. sırf kovalamaca olurda ergenler heyecanlanır diye, yalandan mektup falan niye ayak yapıyosun nippon-jin. bosu bosuna 2 haftamızı caldı. neyse haftaya umudumuz ;)

Rebecca, Kyros ve Viola mevzuları kapandı en azından. Dressrosa'dan ayrılırlar haftaya da. sanjiler, Kid ittifakı, Kaido, yeni ödüller vs derken uzun bir süre kötü bölüm gelmemesi lazım. Tayfaya yeni biri katılacaksa Jinbei'den önce, Barto ya da Bellamy ihtimali kaldı gibi. Barto gelsin isterim..

Öte yandan Law da Sengoku ile işbirliği içerisinde olabilir gerçekten Rosinante gibi. Şaşırmam bu durumda.

kör topal

Rebecca, Kyros ve Viola mevzuları kapandı en azından. Dressrosa'dan ayrılırlar haftaya da. sanjiler, Kid ittifakı, Kaido, yeni ödüller vs derken uzun bir süre kötü bölüm gelmemesi lazım. Tayfaya yeni biri katılacaksa Jinbei'den önce, Barto ya da Bellamy ihtimali kaldı gibi. Barto gelsin isterim..

Öte yandan Law da Sengoku ile işbirliği içerisinde olabilir gerçekten Rosinante gibi. Şaşırmam bu durumda.
bence öyle birşey olamaz çünkü tüm beyaz şehir halkını katleden denizcilerdi zaten lawda soruyordu sen denizci misin diye değilim diyince güldüydü bence hala denizcilerden nefret ediyor

Bari gemide eğlence yapsınlar la.Şu ana kadar bossun indiği her arcta ettiler böyle arc yarım kaldı :) .Bir de ben hala bu arc sonrası olaylarından tatmin olmadım.Gösterilmedik yer hala daha çok var.Baby 5'ı görünce bir kere daha sevindim.Zalım Dof'un adamı olmak için fazla iyi kalpliydi zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık