Rebecca'ya nakamam ol diyecek kesin portakallar sayesinde tayfaya göz kırpıyordu zaten ...
Eee, haliyle Oda aceleye gelmişken Big Mom'un suratına da el atsa iyi olmaz mı :/Bazı arkadaşlar her bölüm Yonko görmek istiyor sanırım.
Olmaz, bazı şeyler de sonraya kalsın.Eee, haliyle Oda aceleye gelmişken Big Mom'un suratına da el atsa iyi olmaz mı :/
Çok güldüm buraya ya avatar yapacam bunuEfsane bir görüntü olmuş. Yüz ifadesi paha biçilmez, sadece bu görüntü için bile iyi seçeneğini seçerim.
Ekli dosyayı görüntüle 69
Dof un bildiği sır adada değil tenruyubitoların yaşadıkları yerde yani adada sır felan yokHer arc sonu bir adamı yenip eğlence düzenleyip kafa çekiyorlardı. Robin bir yere gidip o eski tarihi taşları okuyordu .Bu arcda en ilginç ayrıntı olan Doff nın Kutsal Dana ları tehtit ettiği kutsal sır var ada da ama bizimkiler o kutsal sırrı bilmeden gidiyor bunda bir acayiplik var. Robin kutsal sırrı öğrenmeden gitmez diye düşünüyorum ya da bu gösterilmeyen 3 gün içinde Robin gitti bu sıırı okudu yoksa Oda san böyle bir sonla bitirmez.Birde Sabo cp 0 geri döndü diyordu 3 gün geçti bunlar dönmedimi yoksa bunlar gizlice doff nın bahsettiği sırrı çalmaya mı gitti. Bana göre bu kutsal sır sebebiyle bizimkiler cp 0 la savaşacaklar Sengoku bu sırrı öğreneecek ve Devrimci olacak.