Fuji'nin yaptığını bir yandan mantıklı buluyorum . Tayfaya karşı çok hiddetli olacağını sanmıyorum . Fuji'nin yaptığı bu olay sayesinde hem daha güçlü denizcilerin bizimkilerin peşine düşmesini engelledi , hemde bak onların peşine düştüm merak etme sakazuki imajı verdi.
Luffy'nin gücünü bilmiyordur. 2 yıl sonra ne kadar güçlenebileceğinden haberi yoktur. Açıkcası Dof-Law-Luffy Fuji'yi yere kazırlar.Fujiden güçlü 2 tane adam var denizcilerde. Belki de bir tane. O da kalkıp gelmez yerinden. Dof-Law- Luffy için bir amiral yolluyor adam. En fazla Kizaru'yu gönderir.
Doflamingo tutuklandı götürüldü diye biliyorum benDof reis uyanacak bizimkilere kutsal ejderlerın sıırını soyleceyecek bizimkiler o sırsayesinde kurtulacak fujı de hava alacak donanamadan kovulacak
Kutsal Ejderlerin sırrını idam edilirken söyliycek Çok küçük bi ihtimal tabi.Dof reis uyanacak bizimkilere kutsal ejderlerın sıırını soyleceyecek bizimkiler o sırsayesinde kurtulacak fujı de hava alacak donanamadan kovulacak
Reis.Sanji kim ?
Nasıl değil adam basbaya bu iş için uygun değil. Bastille'nin perti çıkıyor seyrediyor, adanın perti çıkıyor seyrediyor, adadakilerin perti çıkıyor seyrediyor Law'ı canlı yakalaması gerekiyor Dof kurşunluyor seyrediyor. İchi'ye yakışmayan hareketler.Uygun olup olmaması önemli değil.
One Piece gerçekten var diyecek. :/Kutsal Ejderlerin sırrını idam edilirken söyliycek Çok küçük bi ihtimal tabi.