Sanji var da aksiyon yok Sanji malibu adamların da tatil de sanki adam rahat yaniLan kimsede demiyor ki.
Sanji var bölümde.
Sanji var da aksiyon yok Sanji malibu adamların da tatil de sanki adam rahat yaniLan kimsede demiyor ki.
Sanji var bölümde.
Dünyanın en hızlı adamı olur belki :/Meyvesiz en güçlü insan Dünyanın en güçlü insanı Dünyanın en kızıl saçlı insanı Olmuyor
Öyle güzel olur ama G2-G3 birlikte gelmişti antrenman yapmadan G5 açarsa şaşırmam.Kenpachi sürekli Ichigo'nun peşindeydi ya dövüşelim diye o açıdan söyledim
Bence Luffy sağlam bir dayak yicek Kaido'dan sonra kısa bir eğitim mevzusu olacak meyve uyandırma falan sonra G5 ile dalacak gibi
WB marinedemi en güçlüydü ?? Marineford WB yi Shanks yenerdi.Hocam akainuyu ezici üstünlükle yeneceğini nerden biliyoruz ? Bahsettiğimiz adam en güçlü amiral farkında mısınız? Bunu almak için 3 amiralden aşağısı yeterli olmaz demişsiniz ama kusura bakmayında borsalino+akainunun yenemeyeceği canlı mı var dünyada? yani başta da dediğim gibi ve bize söylendiği gibi wb nin en güçlü olduğunu düşünüyorum ben kaido big mam ve shanks arasındaki sıralamayı bilmiyorum tabi. Ama akainunun çok zayıf biri gibi görülmesine anlam veremiyorum bir kere adam çok çok güçlü ve dayanıklı. O deprem meyvesinden ki wbnin son gücüydü en şiddetli vuruşuydu o, kolay kolay kimse kalkamazdı. Yanlış anlamayın kaido akainudan güçlü olabilir ama akainu da kaidodan güçlü olabilir bence güç dengeleri bu şekilde.
Eline sağlık ama daha karanlık tonlar daha yakışıyor sanki renklendirme de bu herifeAcemice renklendirdim beyler Kaido The Beast