Ben onları kürk sanıyordum :/ Bildiğin saç değil mi bunlar :/ Depresyonda bence bu adam :/
tamam o zaman pardonDemek istediğimi sen anlamadın. Bir bölüme göre değerlendirme yapıp bazı karakterleri gömen arkadaşlar için ironi yaptım sadece. Yoksa tabi ki benim gözümde WB > diğerleri.
Kaido kutsal kutsal no mi yemis uyandirmasi da musa gibi nehri ortadan ikiye ayirmakKaido da meyve olabilir. Bu adamda uyanışı sağlamıştır etrafındaki denizi başka bişe dönüştürebilir.
Herşey olabilir.
CC= caesar Clown demek istedim (tam anlamadım ama yazdığından sanırım caesar kaidoyu boğar demek istedin sanırım.Kaidou, CC'yi hakisi ve aurasıyla boğar. Herkes yerini bilmeli. CC kim Kaidou kim?
Tam tersi Kaido'nun yanında CC diz çöker tövbe ister demek istemiş.CC= caesar Clown demek istedim (tam anlamadım ama yazdığından sanırım caesar kaidoyu boğar demek istedin sanırım.
Tam anladım Kaido'nun görüntüsü yeter caesar i ağlatmaya da sadece meyve özelliklerini düşünüyordum.Tam tersi Kaido'nun yanında CC diz çöker tövbe ister demek istemiş.
Abi mangayı okudun mu ?Yanlış anlama dalga geçmiyorum. Nasıl kimse yenemez. Defalarca yenilmiş zaten herif. Oda sensei abartmayı seviyor. Law yeneceğine %30 ihtimal vermişse bir bit yeniği var iştebu kaidonun mevzusu ne acaba ? kaidoya saplanan bıçaklar , mızraklar gizemli bir şekilde parçalanıyormuş . açıkça kimse bu adamı yenemez diyor bakalım neler olacak.
Kumadori gibi heralde oda kendini öldürmek istiyordu ama öldüremiyordu :/Kaido madem ölme takıntılı birisi gitsin suya atlasın ( Meyve Kullanıcısı ise direk pert , meyve kullanıcısı değilse zaten belli bir süre sonra oksijensizlikten felan pert olur )