Üye silindi 1004
Bu adam tek başına Shanks'ı yer gibime geldi şu an. Shanks'ın olayı "tayfası" gibi, adam seçerken titiz olduğu belli.
Doing number birine hasar vermek birinde hasar bırakmak anlamında kullanılıyor Türkçedeki gibi değil kullanımı.@Vaas Kahretsin , kafam ağrıyor , görünüşe göre buda işe yaramadı diyor 15. sayfada . Arkasından gelen sayfada ise '' Kahrestsin hala hayattayım , beyazsakal harbiden bana numara yaptı diyor ve baloncuklardada Joker e '' Lanet Piç , kendini yapacağın son savaş için hazırlasan iyi olur '' '' Bu dünya sadece ben istersem parçalara ayrılabilir , yüzyılın en büyük savaşını başlatma zamanı geldi '' diyor .
Tayfanın ilk 3 kaptanı antik,mistik zoan çıkarsa şaşırmayalımZ
Zoan ordusu işte. As adamları meyve yemeye karşı mı oğlum Zaten Kaido ye ulan derse her poku yer bunlar Nasıl hayır diyebilirsin ki. Ki Kaido da tayfasını olabildiğine güçlendiren bir adam. Bu açıdan +500 zoan olan tayfada ana kadronun meyvesiz olması düşük ihtimal. Meyve yediklerini düşünürsek de sağ kola kaplan yakışır zaten.
Ben indiren derken, Kidleri indiren demek istemiştim
Kaido, Luffye veya süpernovalara yenilecekse işin esprisi kaçar. :/
As adamlarında basit Zoanlar olmaz heralde :/ Smile gibi fakir meyveside vermez sanırım.Z
Zoan ordusu işte. As adamları meyve yemeye karşı mı oğlum Zaten Kaido ye ulan derse her poku yer bunlar Nasıl hayır diyebilirsin ki. Ki Kaido da tayfasını olabildiğine güçlendiren bir adam. Bu açıdan +500 zoan olan tayfada ana kadronun meyvesiz olması düşük ihtimal. Meyve yediklerini düşünürsek de sağ kola kaplan yakışır zaten.
O nasıl olucak bana açıklayabilir misin ?Umarım Kaido'nun meyvesi suda yüzebilen bir zoan meyvesi olur.
Şeytan meyvesine ters ama, en azından belki suyun üstünde durmasını sağlayan bir meyve olabilir. Malum su üstünde durmayı sağlayan meyve dolu ortalık.Umarım Kaido'nun meyvesi suda yüzebilen bir zoan meyvesi olur.
Yok oğlum şimdi bu zoanlar gerçek değil. Dönüşüp hayvan olarak kalıyorsun. Bu açıdan bir de gerçek meyveleri olabilir. Biliyorsun hayvanlar da meyve yiyebiliyor. Öyle düşün. Ama böyle olmasa bile çok takmamak lazım. Meyvesiz bile yonko olan adam var abi. O bakımdan total güce odaklanmak lazım. Yapay kaplan olsa bile bu Dof ayarı çıkabileceği ihtimalini yok etmiyor.Ben indiren derken, Kidleri indiren demek istemiştim
As adamlarında basit Zoanlar olmaz heralde :/ Smile gibi fakir meyveside vermez sanırım.