Yo doğru yer de ? Hep sol kolunda dövmesi :/Kapakta Nami'in dövmesi yanlış tarafa çizilmiş, ishuhuide yazmışlar orda gördüm, ben fark etmemiştim hiç.
Yo doğru yer de ? Hep sol kolunda dövmesi :/Kapakta Nami'in dövmesi yanlış tarafa çizilmiş, ishuhuide yazmışlar orda gördüm, ben fark etmemiştim hiç.
Odanın kendisininde bildiğini sanmıyorum adam kafasına göre yazıyor bence.Ben de e.oda dan direk spoiler mi aliyor diyorum. O kadar net konusmussun ki dovmedir diye :/ Neyse cevabi olan sorular bunlar sıkıntı yok
Genel olarak zaten en iyi yorumlar sen ve smoker dan geliyor 120 küsür sayfa içerisinde en iyi yorum bu ve doğru tespit..- "strongest creature in the world" adamın etiketi bu. ama aynı anda bir etiketi daha var yonko...
- yani her türlü zaten en güclü 4 korsandan biri. cümle içinde living gectigi için. e.odanın wb ve rogerı ayırdıgını düşünüyorum. ama pekala su an yasayan en güclü canlı oldugu kastedilmiş. ha insanı creature saymazsak ayırabiliriz. onun içinde bir kac bölüm daha bekliyelim
- ha birde bu adam kesinlikle roger-wb-garp-shiki cagından degil. muhtemelen wb 72sinde öldü bunlar max 50 yasındadırlar. yani linlin ve kaidou bence bu kusaktan sonra cıktı. teach ve shankste bir alt kusakları.
o yüzden;
- wb 72de öldü. roger zamanı 50 falanmıs yani zirvede.
- teach 40, shanks 39 bunlarda işte şimdiki luffy ve law gibiymişler.
- kaidouyla linlin ise o sıralar 25-30 yas aralıgında olmalılar. ben kaidonun yasının 46-52 arası oldugunu tahmin ediyorum çünkü.
Ben de bunu tekrar gündeme getirip farkındalığımızı artırdığın için teşekkür ediyorum.Genel olarak zaten en iyi yorumlar sen ve smoker dan geliyor 120 küsür sayfa içerisinde en iyi yorum bu ve doğru tespit..
Teşekkürler
Tabi canim oda nerden bilsin. Rivayete gore mangayi amcaogluna cizdiriyomus :/Odanın kendisininde bildiğini sanmıyorum adam kafasına göre yazıyor bence.
Kafası güzel iken iyi bölüm harman zamanlarda sallamasyon
Ben de bunu tekrar gündeme getirip farkındalığımızı artırdığın için teşekkür ediyorum.
Teşekkürler.
valla amca oğlu hala kızı ben bilmemTabi canim oda nerden bilsin. Rivayete gore mangayi amcaogluna cizdiriyomus :/
Resimde Nami'nin aynadan yansıması var. Yansıma da sol kola çizmiş. Aynanın önünde bakarsan sol kolu boş.Yo doğru yer de ? Hep sol kolunda dövmesi :/
Kaido ölürse elbet başkası sıkışır o ayrı bir mevzu.Maalesef yine anlatamamışım.
1 hafta önce İmp'lerin arasında en Beyazsakalken bu hafta araya birde Kaido sıkıştırdı mangaka ve ben diyorumki bir kaç yıl sonrada diğer İmp2leri sıkıştıracak zirveye.
Yani evet birisi tam puan alacak ama diğerlerin puanları inanılmaz yüksek olay o.
Kaido 100 ise diğer İmpler 99'dur.
Yoksa Kaidoyu ne Shanks yolundan çevirebilirdi nede diğer İmpler saltanat sürdürebilirdi. Ölüme, savaşa aç bi adam varken ortada İmp'liği sürdüyorsan uzun süreli olarak sen bu canavarla savaşmış ve denk mücadele etmişsindir. Anlatmak istediğim bu.