Güneş açıyor bu güç sayesinde.Ayrıca Dragon uçuyor.
Güneş açıyor bu güç sayesinde.Ayrıca Dragon uçuyor.
Deniz canavarı korkutabiliyorsun :/Üzülerek söylemeliyim ki; H. HAKİ SADECE ÇÖPLERİ BAYILTMAYA YARIYOR...
Meyve özelliğide olabilir, füze atılmış ve denizin ortasında yanan gemicikten nasıl uzaklaşacak geri, rüzgar/fırtına akla yatkın geliyor, ayrıca dolu insan vardı kıyıda onu görebilecek gelir ve giderken, gerçi shanks'ı da kimse göremedi behehe. Shanks'ın olayını hızada bağlayabiliriz, çünkü aynı olayı akainu karşısında da yaptı. Dragon smoker'a karşı da yapmıştı, bu dragon ve shanks bu yönden benziyor.Öyle bir şey gibi gözüküyor. Zaten bir anda bitiverme olayı sadece bu ikisinde gördük. Dediğim gibi hakinin üst seviye kullanımında dair hiçbir şey görmedik. B.haki içinde öyle bence. H.hakinin bu iki karakter ile üst seviyelerini göreceğiz gibi geliyor bana.
Forumda h. Haki kullanicisi olmadigi icin cok sanslisin :/
Şu an meyve ağır basıyor. Çünkü meyve ile yapılabileceklerin neredeyse dibini gördük gibi. Ama haki olayı daha yeni başlıyor. Ben hala daha üst seviye kullanımlarını görmediğimizi düşünüyorum.Meyve özelliğide olabilir, füze atılmış ve denizin ortasında yanan gemicikten nasıl uzaklaşacak geri, rüzgar/fırtına akla yatkın geliyor, ayrıca dolu insan vardı kıyıda onu görebilecek gelir ve giderken, gerçi shanks'ı da kimse göremedi behehe. Shanks'ın olayını hızada bağlayabiliriz, çünkü aynı olayı akainu karşısında da yaptı. Dragon smoker'a karşı da yapmıştı, bu dragon ve shanks bu yönden benziyor.
En üst seviye Koka işte. WBde bile yok düşün artık.Şu an meyve ağır basıyor. Çünkü meyve ile yapılabileceklerin neredeyse dibini gördük gibi. Ama haki olayı daha yeni başlıyor. Ben hala daha üst seviye kullanımlarını görmediğimizi düşünüyorum.
Askerlik sana yaramamış, bu nasıl trollük böyle?En üst seviye Koka işte. WBde bile yok düşün artık.
Bayram için garnizon terk alamadım, iki gündür gazinoda oturup FSJ günceli yakalamaya uğraşıyorum. Beyin yandı haliyle.Askerlik sana yaramamış, bu nasıl trollük böyle?