Sağol açıkladığın için.Dünden beri yırtınıyorum Shanks'ın yeneceklerini düşünenler neden böyle düşünüyor diye.Bi sen cevap verdin
İpleyen yok forumda
Bir de ben yenileceklerini neden düşündüğümü söyleyeyim:
Şimdi PH'da Law Luffy'ye seninle birlik olup yonko devirelim dedi.Tabi ben Law bunu diyorsa bir bildiği vardır diye düşündüm.Sonra fikir yürütmeye başladım acaba hangisi olacak diye.Ardından bizim ittifak'ın hedefinin Kaido olduğu belli oldu.Ben olması muhtemel savaşın hayallerini kurarken olan oldu.Olan ne ?Yonko devirme olayının fos çıkması,Law'ın aslında Dressrosa'daki fabrikayı yok edip Kaido'yu kızdırıp adamı Dof'u harcatma amacının çıkması.Bunun nedeni ise Doflamingo ile Law'ın eski bir husumetinin olması ve Law'ın Dof'dan öc almak istemesi.Ha nereye mi gelmek istiyorum:Şuraya:
Law Luffy ile kurulacak bi ittifakın bir yonkoyu devirmeye yetmeyeceğini biliyordu.Ki zaten Luffy ile Law değil yonkoyu devirmek bir yonkodan ölümüne korkan,onun adamlığını yapan Dof'u zor devirdi.Ve yonko devirmenin zorluğu belki de ilk defa bu kadar gün yüzüne çıktı.Gelelim yonko devirmek için kurulan iki ittifaka:
Bence Kid-Hawkins-Apoo ittifakı üç tayfadan ve 4 novadan oluşması nedeniyle İki tayfa ve 3 novadan oluşan Luffy-Law birliğinden burun farkıyla üstündür.Ancak bu fark Law ve Luffy yonko harcayacak kadar güçlü değilken Kid birliğinin bir yonkoyu yenecek güçte olmasını sağlayacak kadar büyük bir fark değil.Yani bu iki ittifakda bir yonkoya kafa tutarsa eğer savaş alanında.Kurtulmaları söz konusu bile değil.