Bir kaç Reiju fanı vardı bu bölüm onlara yaradı resmen
Bir kaç fiziksel abartı dışında güzel kız
Bir kaç fiziksel abartı dışında güzel kız
O kadar ilerlemedim 10 dakika sonra da onun için hüzünlenirim...Ah be duygulandırdın reyiz
Daha önce de o seslendiriyordu.Dalga geçerken ciddi ciddi Chopper çıktı Ama tam oturmuş sesi
O zamanlardan piyasada Chopper olmadığı için farketmemişimDaha önce de o seslendiriyordu.
Ayrıca normalde sesleri genelde tanırım. Bu Kuma'nın sesi bu kadar mı değişik mi olur be. Hiç benzemiyor.
Ben tekrar izlediğimden olabilir ama chopper çıktıktan sonra da ufak tefek sanjının geçmişinin olduğu bölümler var Bu ara Kumanın seiyusu hakikaten yetenekli şapka çıkartırımO zamanlardan piyasada Chopper olmadığı için farketmemişim
Yalnız Kuma'yi seslendiren adamda nasıl bir yetenek varsa artık ses tamamen farklı
Bu daha iyiBen tekrar izlediğimden olabilir ama chopper çıktıktan sonra da ufak tefek sanjının geçmişinin olduğu bölümler var Bu ara Kumanın seiyusu hakikaten yetenekli şapka çıkartırım
Hiç hatırlamıyorum ki artık o bölümleriBen tekrar izlediğimden olabilir ama chopper çıktıktan sonra da ufak tefek sanjının geçmişinin olduğu bölümler var Bu ara Kumanın seiyusu hakikaten yetenekli şapka çıkartırım
Hacı usopp'un seiyusu varken ona laf düşmez. Hem moria'nın sesini ben bile çıkarabiliyorum Ses inceltmek o kadar zor değil yaniBu daha iyi