Yaptığı ipler artık vucudundan bağımsız bir ip. Onu oluşturdu ve bıraktı kendi haline. Kaybolma falan olmaz yani.Kairosekili kelepçe takılınca yapay iç organlar gitmiyor mu?
Yaptığı ipler artık vucudundan bağımsız bir ip. Onu oluşturdu ve bıraktı kendi haline. Kaybolma falan olmaz yani.Kairosekili kelepçe takılınca yapay iç organlar gitmiyor mu?
Kafes de bir nevi yaptığı ipti. Bu yüzden öyle düşündüm.Yaptığı ipler artık vucudundan bağımsız bir ip. Onu oluşturdu ve bıraktı kendi haline. Kaybolma falan olmaz yani.
Ne ilgisi var, marine onu mu düşünecek.Kairosekili kelepçe takılınca yapay iç organlar gitmiyor mu?
Bir o tarafı var değil miKafes de bir nevi yaptığı ipti. Bu yüzden öyle düşündüm.
Marine bunu düşünmeli demedim ki.Ne ilgisi var, marine onu mu düşünecek.
Mangaka mı böyle düşündü diyorsun.Marine bunu düşünmeli demedim ki.
Yapay iç organ yapmadı ki hiç sadece hasar alan bölgelere ipleri ile müdahale etti o kadar. Kelepçe takınca meyve güçlerini kaybediyor ipler bağımsız hale geldiği için etkilemez.Kairosekili kelepçe takılınca yapay iç organlar gitmiyor mu?
Tamamdır ben yok olan organlarının bir kısmını tamamladığını sanıyordum. Çeviriyi şimdi hatırladım. Repair tarzı bir kelime kullanılmıştı.Yapay iç organ yapmadı ki hiç sadece hasar alan bölgelere ipleri ile müdahale etti o kadar. Kelepçe takınca meyve güçlerini kaybediyor ipler bağımsız hale geldiği için etkilemez.