Ayılır mı bilmem ama Law'a bi iki bişeyler çıtlatsa fena olmaz. Ya da Law Rebecca ile birlikte gidip bişeyler öğrenebilir. Rebecca Dof'un zihnine girince korkar falan...Burgess beni hayal kırıklığına uğrattı. Güzel bir dövüş daha araya sıkıştırırlar diyordum ama adam ezildi resmen. Neyse umarım bölümde daha farklı şeyler de olur. Bana Dof'un bildiği sırlar lazım.
Yanlış olmasın Violet olmasın :/ Şuuru kapalıyken görebiliyor mu acaba?Kaç hafta oldu ara vermeyeli. Herhalde önümüzdeki hafta da var sonra ara var gibi.
Ayılır mı bilmem ama Law'a bi iki bişeyler çıtlatsa fena olmaz. Ya da Law Rebecca ile birlikte gidip bişeyler öğrenebilir. Rebecca Dof'un zihnine girince korkar falan...
Öyleydi evet Göremiyor olabilir tabi. Meyve çok op olmaz böylece. Ayrıca gidip İmpel Down'da işe başlayabilir Violet. Çok yararı dokunur.Yanlış olmasın Violet olmasın :/ Şuuru kapalıyken görebiliyor mu acaba?
Teach değil zaten.Sabo Reyiz!!!
Ayrıca arayan Dragon olsun Teach'in canı cehenneme.
Deme öyle deme Gear 4 arasından son araya kadar yanılmıyorsam 6 sayı var yine o kadar bi süre ara çıkacağını tahmin etmiyorum.Teach değil zaten.
Kesin Dragonu harekete geçerken göstericek son sayfada veee ''haftaya bölüm yok'' notu