Alpamis
Adam meyvesini iyi kullaniyirdu. Bunu kabul etmek gerekir.Resmi açıklama nedir yahu? Luffynin ilk şeytan meyveli rakibi de Buggy idi mesela ilk olmak tam tersine kötü güçsüzlerini sürüyorlar önce meydana.
Adam meyvesini iyi kullaniyirdu. Bunu kabul etmek gerekir.Resmi açıklama nedir yahu? Luffynin ilk şeytan meyveli rakibi de Buggy idi mesela ilk olmak tam tersine kötü güçsüzlerini sürüyorlar önce meydana.
Sorun adamın yetersiz olması zaten meyve de olmasa ne yapacaktı. Dedim ya Zoro bile alırdı o zaman Luffy kenarda yemek falan yer izlerdi.Adam meyvesini iyi kullaniyirdu. Bunu kabul etmek gerekir.
Yahu bu meyvesini iyi kullandigi gercegini degiistirir mi ? Ki adam haki de kullaniyor. Fiziksel olarak da iyi seviyede.Sorun adamın yetersiz olması zaten meyve de olmasa ne yapacaktı. Dedim ya Zoro bile alırdı o zaman Luffy kenarda yemek falan yer izlerdi.
Meyve onda harcanıyor gerçeğini değiştirmez.Yahu bu meyvesini iyi kullandigi gercegini degiistirir mi ? Ki adam haki de kullaniyor. Fiziksel olarak da iyi seviyede.
+1312Yahu bu meyvesini iyi kullandigi gercegini degiistirir mi ? Ki adam haki de kullaniyor. Fiziksel olarak da iyi seviyede.
Banlandı, ben kullanıyordum o sıra.+1312
Sana tamamen katılıyorum.
Hesabını birisi hacklemedi değil mi?
Niye durduk yere ban yedi?Banlandı, ben kullanıyordum o sıra.
Ayrıca konu zaten o değildi ki. Gene haklı çıkmak için konu saptırılmış. Meyveyi hakeden biri olaydı işler çok daha farklı olurdu.