Belamyi bırak hala daha akıllanmadın mı? Etrafındaki kimse kalmayacak böyle giderse.Bigmom sanjiyi şeker niyetine yer.Bu arada belamy tayfaya gelsin sonra konusuruz
Belamyi bırak hala daha akıllanmadın mı? Etrafındaki kimse kalmayacak böyle giderse.Bigmom sanjiyi şeker niyetine yer.Bu arada belamy tayfaya gelsin sonra konusuruz
Seviyorum kardeşim napim Saka felan ama gelme ihtimali yüksek E.oda savasilan biri veya dusmanlardan biri tayfaya katilacak gibi birsey demisti yanlis hatirlamiyorsam.Belamyi bırak hala daha akıllanmadın mı? Etrafındaki kimse kalmayacak böyle giderse.
Sevme işte. Ağzını hayıra aç.Seviyorum kardeşim napim Saka felan ama gelme ihtimali yüksek E.oda savasilan biri veya dusmanlardan biri tayfaya katilacak gibi birsey demisti yanlis hatirlamiyorsam.
Hem tayfaya haki kullanicisi lazim begemiyorsunuz adami ama gelse güzel olur ben sevinirim forumu bilemem (Kimse sevinmedi).Sevme işte. Ağzını hayıra aç.
Yol yakınken bırak. Tek sevdiğim yani Luffyden çok güzel tek yiyiyor.Hem tayfaya haki kullanicisi lazim begemiyorsunuz adami ama gelse güzel olur ben sevinirim forumu bilemem (Kimse sevinmedi).
Luffy korsanlar krali olacak adam Dedigim gibi gelsinde oyle konusalim.Yol yakınken bırak. Tek sevdiğim yani Luffyden çok güzel tek yiyiyor.
Arada Luffye kum torbalığı yapmak dışında ne işlevi olacak niye gelsin ki? Barto gelsin Law gelsin Cabbage gelsin Bellamy nedir yahu?Luffy korsanlar krali olacak adam Dedigim gibi gelsinde oyle konusalim.
Bellamy yattığı yerden kalkarsa Luffy nakamam ol diycek.Arc sonunda ordada unutabilirler tabiArada Luffye kum torbalığı yapmak dışında ne işlevi olacak niye gelsin ki? Barto gelsin Law gelsin Cabbage gelsin Bellamy nedir yahu?
Meyvelerini alırsan Barto yine yener yine diyorum çünkü almasan da yener. Her türlü yener bir de niye meyveyi alıyoruz orası da başka bir konu.Sana söyle söylim belamy ve bartonun meyvelerini al belamy alir hatta meyvesini almasan bile luffyde kullandigi spring hareketiyle alabilir.