43 bölümdür izlemiyorum. Jack'in çıktığında izlemiştim. Ondan sonra sadece Weevil'ın çıktığı bölüme baktım. İzlemeyince bir şey değişmiyorçok merak ediyorum ama izlemeyeceğim.. güzel biriktirdim 20 bölüm oldu biraz daha biriksin ..
43 bölümdür izlemiyorum. Jack'in çıktığında izlemiştim. Ondan sonra sadece Weevil'ın çıktığı bölüme baktım. İzlemeyince bir şey değişmiyorçok merak ediyorum ama izlemeyeceğim.. güzel biriktirdim 20 bölüm oldu biraz daha biriksin ..
Sanji tayfaya dönene kadar izleme43 bölümdür izlemiyorum. Jack'in çıktığında izlemiştim. Ondan sonra sadece Weevil'ın çıktığı bölüme baktım. İzlemeyince bir şey değişmiyor
Kaça denk gelir acaba? Zaten capsine bakınca anlıyorum olayları. Mangayı okuduğum için pek merak etmiyorum olayları.Sanji tayfaya dönene kadar izleme
Ben bazen izlemediğim bölümü açıp izlerden daha önce izledim sanıyorum (Mangasını bildiğimden.) Zaten çoğu bölüm resim gibi hareketsiz geçiyor..Kaça denk gelir acaba? Zaten capsine bakınca anlıyorum olayları. Mangayı okuduğum için pek merak etmiyorum olayları.
Seri uzun olunca kalite düşüyor ister istemez.Ben bazen izlemediğim bölümü açıp izlerden daha önce izledim sanıyorum (Mangasını bildiğimden.) Zaten çoğu bölüm resim gibi hareketsiz geçiyor..