Alpamis
Dof daha cok civi cakilan nokta olmuyor mu ?Yes çivinin yerine Dof"u çekicin yerinede Luffy koy
Dof daha cok civi cakilan nokta olmuyor mu ?Yes çivinin yerine Dof"u çekicin yerinede Luffy koy
Aa adamı o kadar küçük görmeyin.Galiba Luffy fanısınDof daha cok civi cakilan nokta olmuyor mu ?
O kareden bahsediyorum. Ne kucuk gormesi ?Aa adamı o kadar küçük görmeyin.Galiba Luffy fanısın
Dof övdüde dof fanları övemiyor Adamlar odanın çizdiği şeyi olmamış diyip beğenmiyorlarBolumu tekrar okudum da Luffy' nin teknigi o kadar yuksekte durmalarina ragmen bu kadar buyuk bir etki yapiyor. Ayrica yumrugu attiktan sonra birsey cizmis oda boyle isin gibi onu cozemedim.
Ayrica Dof Luffy' nin dayanikliligini baya baya ovdu.
Oda sacmaladi diyerekten.Dof övdüde dof fanları övemiyor Adamlar odanın çizdiği şeyi olmamış diyip beğenmiyorlar
Hee tamamO kareden bahsediyorum. Ne kucuk gormesi ?
Oldu o zaman.Hee tamam
Bug falan değil abi bence G4 daha küçük alana daha büyük etki yapıyor yani şöyle düşünürsek sana bi dolap verdiler bunu Parçala dediler bir yanda tabanca bir yanda beyzbol sopası hangisiyle parçalamak daha kolay olur tabiki sopayla ama tabanca daha güçlü bir silah .g3 ve G4 olayı bu noahada o Yüzden G3 ile girdiG4 ü dressrosaya saklaması gerekiyordu. Fakat böyle bir bug çıktı şimdi de