Meyvenin özelliği o her meyve yapamıyor, millet barto'nun duvarını aşabiliyor mu haki ile, onda da teması yok barto'nun. Hele ki barto dof seviyesine gelsin o zaman gör cümbüşü sen, aynı fuji ve zoro gücündekiler o duruma düşecek.Radyo dalgaları bile girip çıkamıyorken Kizarunun hiç şansı yok. Benim anlamadığım Dofun kafes ile teması yok. Yani kafesin haki yüklü olma ihtimali yok lakin dünya kadar haki kullanıcısı birleşip meyve yeteneğini aşamıyor. Bunca yıldır manga okurum böyle bug görmedim.
Doffy güçsüzken hemen kukla denemesi yapmış işte. Sonra ki sahnede koparıyor zaten ipleri.Burada Bedenim kendi kendine hareket ediyor ya acaba Luffy'nin meyvesi mi ?
http://readms.com/r/one_piece/790/2821/13
Açıkçası One Piece'i bıraktım deyip her sayfada yorumunu gördüğüm andan beri inanasım gelmiyor buna. :/Torikoda bug bulduğun gün seriyi bırakırım, kayıtlara geçsin lütfen.
tamam farkettim zaten ilk çıktığında 2 kere okudum genede dikkat etmemişimDoffy güçsüzken hemen kukla denemesi yapmış işte. Sonra ki sahnede koparıyor zaten ipleri.
Hangi haki kullanıcısı bartonun duvarını aşmaya çalışıp da aşamadı ?Meyvenin özelliği o her meyve yapamıyor, millet barto'nun duvarını aşabiliyor mu haki ile, onda da teması yok barto'nun. Hele ki barto dof seviyesine gelsin o zaman gör cümbüşü sen, aynı fuji ve zoro gücündekiler o duruma düşecek.
Sen Torikoda bug bul da ondan sonra konuşalım. Seriyi bırakmazsak da yemek falan ısmarlarız ne bileyim okuyorsan burs falan bağlarız.Açıkçası One Piece'i bıraktım deyip her sayfada yorumunu gördüğüm andan beri inanasım gelmiyor buna. :/
2 yorum yazdık pişman etmeyin adamı. Toriko tartışması çevirdiniz de ben mi iştirak etmedim. Muhabbet nerdeyse orada biterim, bunun serinin kalitesi ile pek bir alalası yok anlayacağınız.@Reiper Yola gelmişssin iyi olmuş.Dünyanın en iyi manga ve anime serisini bırakmak kolay iş değil.
Bu arada gereksiz telaş yapıyosunuz.Oda açıklayacaktır Fujitora meselesini.
Burs mu? Varımı yoğumu Toriko'da bug bulmak için kullanacağım.Hangi haki kullanıcısı bartonun duvarını aşmaya çalışıp da aşamadı ?
Sen Torikoda bug bul da ondan sonra konuşalım. Seriyi bırakmazsak da yemek falan ısmarlarız ne bileyim okuyorsan burs falan bağlarız.
2 yorum yazdık pişman etmeyin adamı. Toriko tartışması çevirdiniz de ben mi iştirak etmedim. Muhabbet nerdeyse orada biterim, bunun serinin kalitesi ile pek bir alalası yok anlayacağınız.