Kishimoto ne güzel açıklıyordu tekniklerin doğasını. Hakiyi manganın ilk bölümünde gördük ama hala nedir nasıl işler tam olarak bilmiyoruz. Oda'nın ayıbı :/Luffy şu an doğa çakrası toplayıp sennin moda geçiyormuş o yüzden hareket edemiyormuş desenize size göre. :/
@Raiden bim poşeti güldürdü
Odanın secretları @Sugoı anlar ancak odayı.Kishimoto ne güzel açıklıyordu tekniklerin doğasını. Hakiyi manganın ilk bölümünde gördük ama hala nedir nasıl işler tam olarak bilmiyoruz. Oda'nın ayıbı :/
Bir fark göremiyorum :/Luffy'nin aşırı haki kullanması kendini yordu ve bitkin düşürdü. Şarj muhabbetiyle alakası yok.
Görmek istemiyorsun. Birinde yorgunluktan haki kullanamayan biri var, diğerinde ise hakisi tükendiği için kullanamayan biri var. Tabi sence bu bir fark değilse ayrı.Bir fark göremiyorum :/
" Çok fazla haki kullanıyor " Law :/Görmek istemiyorsun. Birinde yorgunluktan haki kullanamayan biri var, diğerinde ise hakisi tükendiği için kullanamayan biri var. Tabi sence bu bir fark değilse ayrı.
Fazla kullandığı için yoruldu ve yorulduğu için de kullanamıyordur." Çok fazla haki kullanıyor " Law :/
Hakinin fazla kullanımı sana ne ifade ediyor ? Bir limiti olduğu ve tükenebildiği. Tükendiği gibi dolması için bir süre gerekli.
Yani senin yorgunluk tabirinle arkadaşların yaptığı şarj muhabbeti aynı kapıya çıkıyor.
Haki , Rayleigh gösterdiği gibi bedeni saran bir aura.
Çok açık bir cümle kurmuştum. Tersini savunuyorsan kabul ama iki cümlenin aynı olduğunu söylemen garip." Çok fazla haki kullanıyor " Law :/
Hakinin fazla kullanımı sana ne ifade ediyor ? Bir limiti olduğu ve tükenebildiği. Tükendiği gibi dolması için bir süre gerekli.
Yani senin yorgunluk tabirinle arkadaşların yaptığı şarj muhabbeti aynı kapıya çıkıyor.
Haki , Rayleigh gösterdiği gibi bedeni saran bir aura.