8 değil 14, şu geyiği düzgün öğren :S Bir maru de dema na ossan değilsin :SHepsi çift sayfaymış. 8 sayfa çıkacakmış.
8 değil 14, şu geyiği düzgün öğren :S Bir maru de dema na ossan değilsin :SHepsi çift sayfaymış. 8 sayfa çıkacakmış.
Maru de Dame na Ossan olacak :/8 değil 14, şu geyiği düzgün öğren :S Bir maru de dema na ossan değilsin :S
Hala daha adını okurken zorlanıyorum @Maru de Dame na Ossan . Bu bölüm en azından Luffy recover olsa da boş olmasa ya da sanji gelsin. Bir de 10 dk diyor ama bu haki bir anda mı gelen bir şey yani 6 dkda %60ı falan gelmiş olabilir mi son bir atağa yeterdi o kadarı.8 değil 14, şu geyiği düzgün öğren :S Bir maru de dema na ossan değilsin :S
Matematik bilmediğini bilmiyordum.8 değil 14, şu geyiği düzgün öğren :S Bir maru de dema na ossan değilsin :S
10 dakikada batarya gibi %100 şarj olmayacak Luffy. :/ Tekrar haki kullanabilmek için en az 10 dakika gerekiyor,o süre içerisinde eski haline dönmeyecek yani.Hala daha adını okurken zorlanıyorum @Maru de Dame na Ossan . Bu bölüm en azından Luffy recover olsa da boş olmasa ya da sanji gelsin. Bir de 10 dk diyor ama bu haki bir anda mı gelen bir şey yani 6 dkda %60ı falan gelmiş olabilir mi son bir atağa yeterdi o kadarı.
Ben yanlış anladım belki de ama o zaman Luffy yine tam gaz devam edemez ve saldırıları daha zayıf olur yani öyle mi olacak diyorsun?10 dakikada batarya gibi %100 şarj olmayacak Luffy. :/ Tekrar haki kullanabilmek için en az 10 dakika gerekiyor,o süre içerisinde eski haline dönmeyecek yani.
Matematikle alakası yok, 14 hep 14 kalacak :/Matematik bilmediğini bilmiyordum.
Kafadan zar zor yazarken baş harfleri küçük yazmışım çok üzgünüm :/
Luffy'nin yapması gereken son bir darbe daha indirebilmek Doffy'ye. Tekrar aynı mücadele gerçekleşmeyecek yani.Ben yanlış anladım belki de ama o zaman Luffy yine tam gaz devam edemez ve saldırıları daha zayıf olur yani öyle mi olacak diyorsun?
Ben öyle anladım ama bakalım artık.10 dakika geçmeden haki kullanamayan Luffy bir anda eskisi gibi haki kullanabilirse saçma olurdu düşüncesindeyim.Ben yanlış anladım belki de ama o zaman Luffy yine tam gaz devam edemez ve saldırıları daha zayıf olur yani öyle mi olacak diyorsun?