Bunu neye dayanarak söylüyorsun? Dövüşü kazanan Dof işte bunu kabul etmek bu kadar zor mu? Bende isterdim Luffy yardımsız teke tek alsın, çok istedim, g4 le gaza geldik falan ama Dof kazandı vsyi. Net.Luffy Dof'u yenmiştir
Ne güzel dedin ağzına sağlık. İçim bir hol oldu.Bölüm uzuyor falan kızıyoruz ama işin sonunda harbiden fena şov yapacak Luffy. :/ Kafes daraldıkça millet bir araya gelmeye başlayacak.Herkesin gözü önünde Luffy öyle bir darbe indirecek ki Dof'a herkesin ağzı açık kalacak.Amiral bakakalacak, Chinjao demek Garp'ın torunu bu kadar güçlüymüş diyecek falan. Oda'nın derdi bu sanırsam. :/
Amiral bakakalacak!?Bölüm uzuyor falan kızıyoruz ama işin sonunda harbiden fena şov yapacak Luffy. :/ Kafes daraldıkça millet bir araya gelmeye başlayacak.Herkesin gözü önünde Luffy öyle bir darbe indirecek ki Dof'a herkesin ağzı açık kalacak.Amiral bakakalacak, Chinjao demek Garp'ın torunu bu kadar güçlüymüş diyecek falan. Oda'nın derdi bu sanırsam. :/
Sonra Dof ya gene kalkarsa Dresrosa çok troll bi arc olabilirBölüm uzuyor falan kızıyoruz ama işin sonunda harbiden fena şov yapacak Luffy. :/ Kafes daraldıkça millet bir araya gelmeye başlayacak.Herkesin gözü önünde Luffy öyle bir darbe indirecek ki Dof'a herkesin ağzı açık kalacak.Amiral bakakalacak, Chinjao demek Garp'ın torunu bu kadar güçlüymüş diyecek falan. Oda'nın derdi bu sanırsam. :/
Bu adamı alkışlıyorum. Çok farklı taraflarından olyı ele alıyor. Sanji avatarı tam oturmuş bu adama.Luffy'i Dof yendi.
Luffy
- Birini yenmek için onu sadece dövmek zorunda değilsiniz
- Krallığını ve halkını elinden aldı
- Fabrikalarını yok etti
- Bir yonkou'yla olan anlaşmalarının bozulmasına sebep verdi
- Dof ölmese bile çok uzun yaşamayacak
- Dof'un yoktan var ettiği her şeyi yok etti
- Ağzını yüzünü kırdı
- Büyük ihtimalle kötürüm bıraktı
- Döve döve psikolojisini bozdu
Evet belki bunların hepsini yardım alarak yaptı Dof'a karşı. Ama şunu unutmamak lazım Dof, Luffy'e ne yaptı? Hiçbir şey.
Luffy'nin en baştan en sona tüm rakipleri Luffy'e ciddi zararlar verdi. Yüce Buggy-sama, Arlong, altın zırhlı adam, Drum Island'ın kralı bile. Dof, Luffy'e hasar namına bir hiçbir veremedi. Luffy bu adamı hastanelik etti. Yani Dof, Luffy'i yenmek nanıma hiçbir şey yapamadı ki! Luffy, Dof'u dövdü sonra yoruldu. Luffy adam akıllı yara almadı ilk defa bir savaşında ya. İstediği kadar yardım almış olsun, Dof'un Luffy'e zararı bile dokunmadı. Her Arc garanti ölümcül bi yara alan Luffy, bu Arc fıstık gibi dövüştü. Ha kendini bitirdi ama, bu Dof kazandı demek değil. Millet yardım etmese bile Luffy "kaçabilirim" demişti zaten.
KaçamazdıLuffy'i Dof yendi.
Luffy
- Birini yenmek için onu sadece dövmek zorunda değilsiniz
- Krallığını ve halkını elinden aldı
- Fabrikalarını yok etti
- Bir yonkou'yla olan anlaşmalarının bozulmasına sebep verdi
- Dof ölmese bile çok uzun yaşamayacak
- Dof'un yoktan var ettiği her şeyi yok etti
- Ağzını yüzünü kırdı
- Büyük ihtimalle kötürüm bıraktı
- Döve döve psikolojisini bozdu
Evet belki bunların hepsini yardım alarak yaptı Dof'a karşı. Ama şunu unutmamak lazım Dof, Luffy'e ne yaptı? Hiçbir şey.
Luffy'nin en baştan en sona tüm rakipleri Luffy'e ciddi zararlar verdi. Yüce Buggy-sama, Arlong, altın zırhlı adam, Drum Island'ın kralı bile. Dof, Luffy'e hasar namına bir hiçbir veremedi. Luffy bu adamı hastanelik etti. Yani Dof, Luffy'i yenmek nanıma hiçbir şey yapamadı ki! Luffy, Dof'u dövdü sonra yoruldu. Luffy adam akıllı yara almadı ilk defa bir savaşında ya. İstediği kadar yardım almış olsun, Dof'un Luffy'e zararı bile dokunmadı. Her Arc garanti ölümcül bi yara alan Luffy, bu Arc fıstık gibi dövüştü. Ha kendini bitirdi ama, bu Dof kazandı demek değil. Millet yardım etmese bile Luffy "kaçabilirim" demişti zaten.