Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 788: Benim Savaşım

Bölümü Değerlendirin

• Kullanılan toplam oy
    178
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buggy olayını da gördü bu millet, kuş kafeside kesilmeyi versin:fool: ikiside meyve ile ilgili, Örümcek ağı gibi düşünelim iplerini. Dünyanın en sağlam yapı malzemelerinden:(
Bunun bi ikincisi ile karşılaşsak bu kadar afallamayız. Harbi meyve çok farklı diyebiliriz ama bi ikincisini nerde göreceğiz sorun o. Zaten kafes başlı başına özel. tel konuşmaları bile yapamıyorsun, kısa ilginç.
İyi o zaman unvanindan dolayı dokunamiyorsa gebersin gitsin? Karakterle ilgisi yok olayın orada sabo da var ayrıca zorlanmadan arci bitirebilcek. Hatta zerre yorulmamis ve darbe almamış Zoro o haldeki dofun işini rahatlıkla bitirebilir reis daha önce hordy i teklemişti.
Usta onlara ne gerek var gider fuji öper. Sabo da alır evet.(evet bu uzatma işte)
Lakin Fujininki başka adam adaya dofu ve Lawı paketlemeye geliyor ama bi tel gelince bakıyoruzki Dof hala lord artık ona dokunamıyor. Bunun sohbetini Akainu yapıyorlar birde. Ama yapıyor işte. Law dese lordum adam boşuna gelmiş olacak adaya. Nasıl Smoker suratına küfretsede Crocun çekip gitmesi gibi burda da Fuji çaresiz. Ha çılgınlık yapar alır Dofu?
Ama ya sonrası? Adamın bi hedefi amacı var bunu riske atar mı?

Güçlü değil neden dersen palace da plan yaparken en son amirali almak için hepimiz saldirmaliyiz diyordu buda amiralin büyüklüğünü gösteriyor

Fujitora meslekten gelme değil doğru ama Dof sivil halkı katlediyor bunun bi kanunu yasası olmalı. Madem amirale schiyi görevden alma yetkisi verilmiş o zaman işi bitirmeli. Fakat oda çok karıştırdı madem amirali devreye sokmicaksin o zaman başta niye göklere cikariyosun yok ikisinin kafasına meteor atmalar fln.

Amiral gravity sword diyip kafese tiger'lı saldırısını bol bol atsa itmeye bile gerek kalmaz.Tek başına halleder itme işini.Bu meyvesiyle şu herkesin yaptığı işi tek başınada yapar Fuji.Meyve uygun bu kafesten kurtulmaya aslında.

Mr.Chaos

Bu Fujitora beyefendi enine çekim uygulamamış mıydı Sabo'ya ya? Çekim gücü binaları yamultacak kadar ama kafesi etkileyemeyecek kadar mıymış ondan mı kullanmıyormuş yani ne kafesmiş arkadaş.
Kafes bir an Viola bir şey yaptı da mı durdu diye düşündüm ama Luffy herife ada turu attırdı, adam noluyor la ne ara geldim buralara triplerine girdi, Law gama knife diye ulti denebilecek bir teknik attı yine durmadı Viola bayıltıp mı durdurdu yani :/
Öldürmek adeti olmayan Oda Sanji reise inat saykoya bağlayıp Viola'yı kıtır kıtır doğratmasın diğer bölüm ayıp eder yoksa.

Harbiden senin dediğin gibi oldu "koskoca Doffy" dediler durdular. Adam, Luffy'den yediği dayaktan sonra avareye döndü, meczup oldu. Mahallenin delisi gibi köy köy, sokak sokak dolanıyor. Luffy bi çok rakibini hastanelik etmişti ama, ilk defa birini döve döve delirtti. Gariban Dof.
Düşmanımın başına gelmesin. Doffy'ye çok üzüldüm. :(

İstermisiniz pirensesin gozyası hem law hem luffy'e deyip, dofu esgeçip ikisi dofa girişsinler :S
Law üzerinde zaten kullandılar. Yorgunluğu aldığına dair bir emaresi yok gözyaşlarının.

Herkes o kadar şartlanmış ki kimsenin aklına Dof'un Fuji'den güçlü olması ihtimali gelmiyor :)
Ama E.oda 2 defa benzer bir durum gösterdi bize.

Alabastada Smoker Crocodile kadar güçlü değildi.
Enies Lobydeki koramiraller Lucci kadar güçlü değildi.
Fujitora da Dof kadar güçlü olmayabilir yani.Şaşırmam buna arc bossları genelde adadaki en güçlü kişiler oluyor.
Güçlü olup olmama meselesi değil burdaki. Luffy'den kamyon yüküyle dayak yemiş Doffy ile Issho'yu karşılaştırıyor herkes.

Fujitora meslekten gelme değil doğru ama Dof sivil halkı katlediyor bunun bi kanunu yasası olmalı. Madem amirale schiyi görevden alma yetkisi verilmiş o zaman işi bitirmeli. Fakat oda çok karıştırdı madem amirali devreye sokmicaksin o zaman başta niye göklere cikariyosun yok ikisinin kafasına meteor atmalar fln.
Herhangi bir yasanın çok da bir etkisi olmaz, Doffy'nin gerekçesi sağlam. Korsanlarla dövüşüyordum ve bunlardan biri Monkey D. Luffy idi, ülkeden kimsenin ayrılmasına izin veremezdim der. Üstüne de onları yenmek için tek şansım kafesi küçülmekti, ben bunları yaparken sizin amiral uyuyordu diye eklerse gayet de olur.

Alpamis

yapacaktı ama g4 de inan bu kadar üstünlük kuramazdı. Bu kadar üstünlüğü Shanks kurar mı inan tartışılır. Sağlam bi Dofa nereye kuruyor imkansız
koskoca dofu kan almadan ordan oraya uçurmak ni dimik?
Omg Shanks'in kurup kurayamayacağında tereddüt yaşıyorsun. Ayıp ettin. Çok yanlış.:S

Koca amiral hamallik yapiyor orda. Kafes itme ne yahu. Hayir herseyi agirlastiriyorsunda kafese niye ellemiyosun. Bu telleri kyros keemisti zamaninda. Suan amiral kesemiyosa dof daha guclu kardesim. Haki basmis demek tellere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık