Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 788: Benim Savaşım

Bölümü Değerlendirin

• Kullanılan toplam oy
    178
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cedric

Luffy g4 te o handikapını aşması lazım, aşsa dahi yonkoulara karşı eşit dövüşebileceğini düşünmüyorum, sanırım bir vites daha yükselticektir. Son darbeyi Luffy vuracak Oda zemini hazırladı diyecem ama Law ayaklandı. Law'ın Doffy karşısında ne yapabileceği de tartışılır tabi. Luffy hazır olduğu zaman, umarım Law ile birlikte Doffy'i yenmezler. Hiç görmek istemediğim bir sahne ya.

Luffy g4 te o handikapını aşması lazım, aşsa dahi yonkoulara karşı eşit dövüşebileceğini düşünmüyorum, sanırım bir vites daha yükselticektir. Son darbeyi Luffy vuracak Oda zemini hazırladı diyecem ama Law ayaklandı. Law'ın Doffy karşısında ne yapabileceği de tartışılır tabi. Luffy hazır olduğu zaman, umarım Law ile birlikte Doffy'i yenmezler. Hiç görmek istemediğim bir sahne ya.
Hakisini geliştirdi mi G4'le beraber toz duman edecek işte ortalığı. :/ (Baya bir geliştirmesi lazım ama :S )

Hakisini geliştirdi mi G4'le beraber toz duman edecek işte ortalığı. :/ (Baya bir geliştirmesi lazım ama :S )
Bir İmp. karşısına çıksın bu iş tamamdır. Kaido'nun karşısına çıksınlar ki. Kaido artık Lawı mı öper yoksa Drake mi keser göreceğiz. Ama kesinlikle ölüm bekliyorum hem bizden hem direk Kaidonun kendisinden. :D

Yükneki

Herkese merhabalar. Bölüm fena değildi. Bence hala yetersiz. Evet limitsiz bi G4 harika bir yetenek. Ancak Marineford ta Beyazsakal ve amiral savaşlarını görünce hala yetersiz yonkoular için. Coby savaşta demek dünyanın en güçlü korsanları böyle dövüşüyor diyordu yani yıkıcılıkta bence olması gereken diğer bir etken. Luffy yıkıcı bir teknik daha açacaktır.

Cedric

Oda her boss karşısında yeni hareketler çıkarıyor bir de bu var, G3 de küçülüyordu o handikapını da kaldırmıştı, bence bu da öyle olacak. Yeni dünya da Doffy gibi adamları g4 ile geçebilir anca bana göre. Yani bu gearlar 5-6 diye devam eder. Hatta her yonkou da bir gear da görebiliriz, bunlar op ta mümkün olabilecek şeyler.

Oda her boss karşısında yeni hareketler çıkarıyor bir de bu var, G3 de küçülüyordu o handikapını da kaldırmıştı, bence bu da öyle olacak. Yeni dünya da Doffy gibi adamları g4 ile geçebilir anca bana göre. Yani bu gearlar 5-6 diye devam eder. Hatta her yonkou da bir gear da görebiliriz, bunlar op ta mümkün olabilecek şeyler.
Haki üzerinden geliştirir artık Luffy'yi. Gerçi Vites misali 5'e tamamlama ihtimali de yok değil.

Law nefes nefese, kolu zaten malum. Ayaklandığı yok yani.

Herkese merhabalar. Bölüm fena değildi. Bence hala yetersiz. Evet limitsiz bi G4 harika bir yetenek. Ancak Marineford ta Beyazsakal ve amiral savaşlarını görünce hala yetersiz yonkoular için. Coby savaşta demek dünyanın en güçlü korsanları böyle dövüşüyor diyordu yani yıkıcılıkta bence olması gereken diğer bir etken. Luffy yıkıcı bir teknik daha açacaktır.
Coby Luffy'ye de ağzı açık bakıyor. O eziğin lafına güven olmaz.

Yok olmaz o iş. Zaten Luffy 2 yonko ile tam hakkıyla mücadele verecek bence. Shanks zaten arada kaynayacak bi İmpyi de Oda sürpriz işler bindirecek.
Biriis ya Kaido ya Big mam diğeri Karasakal. Kaidoya zaten en az 3 kişi dalacaklar ve o aşamada g4 ün hakkını vermeyi öğrenecek ve yanında iki tane canavar daha olacak yani açmalık durum gerçekleşmez bence. Zaten en son Karasakalla eşleşecekki artık olmuş bi Luffy olarak çıkacak karşısına. yeni teknikleri çoktan ortaya çıkartmış olacaktırki.
tabii biz olayı basite indirgeyelerek konuşuyoruz belki işler hiç beklenmedik şekilde ilerleyecek.

Yükneki

Law nefes nefese, kolu zaten malum. Ayaklandığı yok yani.

Coby Luffy'ye de ağzı açık bakıyor. O eziğin lafına güven olmaz.
Evet bunu farkındayım ancak bizim gördüğümüz de o şekilde Coby beyazsakalın savaşı için diyor zaten bunu. Yıkıcı bir teknik fena olmaz zaten bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık