Alpamis
Luffy ile alakası yok şu an denilenlerin. Çok saçma bir yerden savunmaya çalışmış arkadaş bence.Hem Zoro var , hemde kıyaslandığı kişi Luffy olunca yer gök inler bu konuda.
2 büyük fan grubu çatışması.
Luffy ile alakası yok şu an denilenlerin. Çok saçma bir yerden savunmaya çalışmış arkadaş bence.Hem Zoro var , hemde kıyaslandığı kişi Luffy olunca yer gök inler bu konuda.
2 büyük fan grubu çatışması.
Ben bilmiyorum anlatsana biraz.Zoro'nun Luffy dengi bir adam olduğunu biliyoruz bir de E.Oda'nın deyimiyle B.Haki'ye yatkın biri. Burdan yola çıktığımızda Rayleigh gibi hakisi aşmış birinin dışında yapabilenin yada görmediğimiz haki taşması olayını yapması beni şaşırtmadı.
Ben bilmiyorum anlatsana biraz.
Daha bu birşey değil gözü açınca haki patlaması yaşıcak. Bkz.
![]()
Zoro'nun Luffy dengi bir adam olduğunu biliyoruz bir de E.Oda'nın deyimiyle B.Haki'ye yatkın biri. Burdan yola çıktığımızda Rayleigh gibi hakisi aşmış birinin dışında yapabilenin yada görmediğimiz haki taşması olayını yapması beni şaşırtmadı.
![]()
Nerden Luffy dengi olduğunu biliyorsunuz ustam. Kaptanına diğer tayfakilere oranla daha yakın güçte ama bir denklik yok. Bu arada aynı şeyi Garp'ta yaptı.Zoro'nun Luffy dengi bir adam olduğunu biliyoruz bir de E.Oda'nın deyimiyle B.Haki'ye yatkın biri. Burdan yola çıktığımızda Rayleigh gibi hakisi aşmış birinin dışında yapabilenin yada görmediğimiz haki taşması olayını yapması beni şaşırtmadı.
![]()
Paçalardan akıyo aga çizmemiş ama kesin oluyodur.Haki taşması nedir yaKılıcın etrafını sarmaya başlayan hakiyi göstermiş hepi topu.
yahu sen niye her şeya cevap veriyonNerden Luffy dengi olduğunu biliyorsunuz ustam. Kaptanına diğer tayfakilere oranla daha yakın güçte ama bir denklik yok. Bu arada aynı şeyi Garp'ta yaptı.
Saniyesinde trollük tuttu , yapmayın beyler.![]()