Senle tartışmam ben. Sıkıldım zaten.
Senle tartışmam ben. Sıkıldım zaten.
İlk sayfalarda yaptığımız haki mevzusuna geri dönüyoruz işte. Haki + Meyve ile kapışırken totalde karşıdakine baskın geliyorsan bedene işlemiyor gibi, teori açmak şart oldu patlat bir Logia Form vs Haki.. ArkandayızTamam bu da vücutla bağlantısız mı ? :/
Adamın kolu nerede ?
http://mangayurdu.com/One_Piece/574/3Tamam bu da vücutla bağlantısız mı ? :/
Adamın kolu nerede ?
Olay zaten hakidir haki=güç, meyve=kabiliyet yani güçsüz isen kabiliyetinle bir noktaya kadar gelirsin ama daha sonra en üst noktaya ulaşamazsın.Hakin karşındakinden fazlaysa logia olmana da gerek yok ki. Nasıl ki ilk başlarda Luffy'nin kokalı yumrukları Dof'un hakisini aşıp hasar veremedi aynı durum. Benim demek istediğim elemente dönüşsen de kurtulamazsın. Adam kokalı halde tutturursa darbeyi yersin diyorum.
Olay zaten hakidir haki=güç, meyve=kabiliyet yani güçsüz isen kabiliyetinle bir noktaya kadar gelirsin ama daha sonra en üst noktaya ulaşamazsın.
Sen Oda'nın Sol asistanı mısın, Sağ asistanı mı?One Piece'in temeli hakidir siz meyvelerle uğraşın daha Roger, Shanks, Rayleigh, Garp gibi adamlar gerçek güçlülerdir ha ayrıca haki dahisi olduğunu sende söyledin tabi bu adamı tahta kelepçe ile tutamazlar ama orada anlatılmak istenen konu meyve kullanıcısı olmadığıdır.
o zaman her logia kullanıcısının bildiğin ölümsüz olması lazım,Teori değil, saldırı almadan önce, hakili olsa bile, kendini logia formuna sokarsan hasar almazsın.
Ben bir an Oda bizim foruma gelmiş gibi hissettim bu arkadaşın mesajları okuyunca :/Sen Oda'nın Sol asistanı mısın, Sağ asistanı mı?
Bunu görmek için Oda'nın asistanı olmaya mı gerek var?Sen Oda'nın Sol asistanı mısın, Sağ asistanı mı?
Sadece Akainu için değil Aokiji örneğide var :/ Bisento içinden geçiyor işte :/http://mangayurdu.com/One_Piece/574/3
Bak şu sayfada ne diyorlar?
Herkes Akainu'yu durdursun. Sağ üstte adama top fırlatmaya hazırlanan elemanlar var. En altta da ateş! deniyor. Peki o top hakisiz olursa ne olur? Akainu'yu delersin ama işlemez. Üsste bak Smoker deliniyor ama hasar? Yok niye? Çünkü Luffy'nin vuruşlarında haki yok. Vücutla bağımlıdır elbet orası ama hakisiz vuruş işlemez anca öyle delik açarsın. Çok basit bir sahne bu.