Sesi mi değişmiş bu karının yoksa şarkı söyüyor diye mi öyle acaba? Değiştiyse hiç hoş değil çünkü çok battı bana sesi :/
Değişti.Sesi mi değişmiş bu karının yoksa şarkı söyüyor diye mi öyle acaba? Değiştiyse hiç hoş değil çünkü çok battı bana sesi :/
İğrenç olmuşDeğişti.
Beni sıktı, o havayı hiç alamadım. Şekilci değilim ama bundan alamadım. Çoçuk hikayesi yüzünden falan olabilir.Bu kadından nasıl yonkou ağırlığı almıyorsunuz ben anlamıyorum arkadaş. Rengarenk cümbüşün arkasındaki kanlı atmosfer o kadar bariz ki, ve böylesine dengesiz biçimde verilmesi çok daha tehlikeli hale getiriyor. Ölümlerin boy gösterdiği suikastlerle dolu partilerle, Shanks'in içip takılmalı partilerini kıyaslayıp Shanks'i daha korkutucu buluyorsanız diyecek bir şey yok. Kaido'da da Dof için ağlıyor ama kimse kalkıp bu nebçim yonko len demiyor. Ark teması hitap etmiyor diye yonkou gömmeyelim gençler, pişman olursunuz bir iki bölüm sonra.
Eksik bi şey vardı.İğrenç olmuş
İlk defa katılıyorum sana ama çizimler gayet güzel.Sesi mi değişmiş bu karının yoksa şarkı söyüyor diye mi öyle acaba? Değiştiyse hiç hoş değil çünkü çok battı bana sesi :/