Chopper gömücülereydi layfım.Yok yav ne yaptın, erotizm fışkırıyor sahneden. Bir bu eksikti zaten.
Chopper gömücülereydi layfım.Yok yav ne yaptın, erotizm fışkırıyor sahneden. Bir bu eksikti zaten.
Çok da haksız değiller ama. 2 yıl sonrasında bir şey yaptığını hatırlamıyorum pek.Chopper gömücülereydi layfım.
Ben bu konu üzerinden değerlendirme yaptım. Bir konuda haklı olmak için haklı olunan söylemi doğru yerde söylemek gerekir aksi takdirde haklılık oransal olarak değer kaybeder.Çok da haksız değiller ama. 2 yıl sonrasında bir şey yaptığını hatırlamıyorum pek.
Çok özür dilerim.Chopper gömücülereydi layfım.
Bencede Chopper'ı bukadar gommeye gerek yok. Sonuçta Reiju'nun bi şekilde girmesi lazımdı olaya. Gemide antidot olsa müdahale ederdi bi şekilde biraz kurgusal oldu yani. Fazla takilmamak lazım. İlerki arclarda belki kilit roller üstlebilir Chopper. Tayfa'nin her üyesi değerli benim gözümde .Chopper gömücülereydi layfım.
Benim içinde öyle zaten. Bazı şeylere fazla takılıyorlar.Bencede Chopper'ı bukadar gommeye gerek yok. Sonuçta Reiju'nun bi şekilde girmesi lazımdı olaya. Gemide antidot olsa müdahale ederdi bi şekilde biraz kurgusal oldu yani. Fazla takilmamak lazım. İlerki arclarda belki kilit roller üstlebilir Chopper. Tayfa'nin her üyesi değerli benim gözümde .
Chopper çocuk okurları çekiyor işte beChoppi bu zamana kadar sargı yapmaktan başka ne işe yaradı? Eline gelişim şansı için bir sürü fırsat geçti, öne çıktı mı? Mangaka da onu maskot gibi görüyor.