Göstermesinde zaten yakışmaz luffyeKırk yıllık bazuka kamehameha oldu.
Luffy hiç enerji dalgası veya türevlerini göndermedi, hep temas etti. Öyle devam eder.![]()

Göstermesinde zaten yakışmaz luffyeKırk yıllık bazuka kamehameha oldu.
Luffy hiç enerji dalgası veya türevlerini göndermedi, hep temas etti. Öyle devam eder.![]()
Bitmedi arkadaşım :/acaba dövüş gerçekten bitti mi yoksa oda şaka mı yapıyor bana dof daha düşmedi gibi geldi :/ adam dayak yerken hala analize devsm ediyordu bişeyler çıkmaz inş :/
Analizi bitirip al sana uyanmış meyvem dedi. Sonuç şehir turuna kaldığı yerden devam etmek oldu. :Sacaba dövüş gerçekten bitti mi yoksa oda şaka mı yapıyor bana dof daha düşmedi gibi geldi :/ adam dayak yerken hala analize devsm ediyordu bişeyler çıkmaz inş :/
Adam belgelerle konuşmuş. Ben ikna oldum.Bitmedi arkadaşım :/
Böyle bir kare göstermeden bitmez o dövüş :/
Önümüzde ki sayı dövüş devam ediyor.
![]()
Luffy doria hariic hepsinin disini kirmis doffun disi kirilmadam bitmez bu is.Bitmedi arkadaşım :/
Böyle bir kare göstermeden bitmez o dövüş :/
Önümüzde ki sayı dövüş devam ediyor.
![]()
Gözlüğü kırsın yeter. Amaçsızca duruyor hala orada Dof'a göz çizmeyemi üşeniyor Oda anlamadımLuffy doria hariic hepsinin disini kirmis doffun disi kirilmadam bitmez bu is.
Aynen meyveyi uyandırdı bir kez savunma yapabildi yinede devam ediyordur dövüş ama bu bölümde biter, ayrıca zoro %100 bişeyler yapabilecek kafese :/Analizi bitirip al sana uyanmış meyvem dedi. Sonuç şehir turuna kaldığı yerden devam etmek oldu. :S