Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 785: Bacaklarınız Kırılsa Bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi tekrar kontrol ettim arşivlerimden ray sanın laflarını mangada mevcut değil fakat animede mevcut . Animatörlerin yada ingilizce çeviri yapanların hatası diye düşünüyorum , videoyu kesip upload edebilirim yada özelden gönderebilrim isteyenlere .
Yaşlılığından dolayı onu yormasına da bağlamış olabilir dediğin yerde. WB savaşta doğru düzgün haki kullanamıyodu. Sonuçta Rayleigh'de eskisi gibi değil.

@Wtf '' Ow crap , i have reach my limits'' diyor hatta ama dediğim gibi büyük ihtimalle çeviri hatası .

Roronoa Zoro

Ne yazdığını umursamıyorum, bana kanıt göster, mangadan. Shabondy'de kullanmasının sebebi tanınmamak içindi, kullanamayacağından değil. Düz mantıkla ki, çakra, reiatsu gibi biter diye düşünüyorsunuz. Okuduğunuz manga One Piece diğer üçünün üstünde klasik şeyler beklemeyin.

Bunda garipsenecek bir şey yok. Hiçbir serideki hiçbir güç unsuru sınırsız değildir. Aura, chakra, reiatsu, haki vs diye gider konu. Haki için yalnız bitiyor demeyelimde kullanıcısı çok yoruluyor ve bu yüzden kullanamıyor diyelim.
Bu mantıktan nefret ediyorum, One Piece'i diğer serilerle bu kadar karşılaştırmayın, asla bir olmayacaklar..

Bu mantıktan nefret ediyorum, One Piece'i diğer serilerle bu kadar karşılaştırmayın, asla bir olmayacaklar..
Aksi saçma ve mantıksız olur kardeşim orjinal olacağım derken marjinal olmaya gerek yok. Oda gayet güzel ayarlamış işte. Bitiyor demedim zaten dikkat edersen, yorduğu için kullanamıyorlardır

Roronoa Zoro

Aksi saçma ve mantıksız olur kardeşim orjinal olacağım derken marjinal olmaya gerek yok. Oda gayet güzel ayarlamış işte. Bitiyor demedim zaten dikkat edersen, yorduğu için kullanamıyorlardır
Bende diğer kısımdan bahsetmiştim zaten. Neyse sıkıldım.

Aynen öyle , mantranın dağılması buna örnek teşkil eder diye düşünüyorum ( Bilmeyenler için Mantra= K. haki . )

One Piece konusunda ki mitler her zaman sorun olmuştur, 2 tane konu bile açılmıştı zamanında, 1 tane daha olmasını engellemek için 53 sayfadır aynı şeyi yazıyorum. Haki'nin bitebileceğine dair bir bilgi geçmedi, öyle bir şey yok.

Sonunda akıllı biri kayıt oldu siteye. İnşallah Zoro fanı değilsindir :/
Ondan önce ben yazmıştım yalnız onu. Benim laflarımı yazmış :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık