Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 785: Bacaklarınız Kırılsa Bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten hakiye bir limit biçildi . Chakra /Reiatsu tarzı :/
Eh meyvelerin Shikai ve Bankai gibi seviyeleride çıktı.

Şeytan meyveleri ile Zampakto tarzı bir benzetmede ileride çıkar :/
Umarım iyi yere bağlar :/
Luffy'de, ichigo gibi o sınırı aşar mı kral haki yardımıyla. Tabii şeytan meyvesinde sınırı aşınca nen ve Reiatsu gibi yeteneğini kaybetme gibi handikap olayı olmayacak, yani meyve yeteneği devam eder, daha karlı:flaugh: Belkide bir defosu vardır bu meyve işininde...

Üye silindi 1004

Bence yanlış mı gördüm acaba? Yoksa Dof son sayfada yörüngeye mi oturdu? Luffy son vuruşundaki enerji dalgası binaları etkiledi. Dof kaç metre uçtu. Luffy bi vurdu Dof fizana kadar uçtu. Benim bildiğim filamingolar bu kadar uçan kaçan kuşlar değildi. Ilgaz görse ne yapardı acaba kıymetli Dof'un sümük gibi yapıştığını. Çok şaşırdım. Her şeye rağmen günü kahramanı Roronoa Zoro, adam resmen koca bir kafesi yok etmeye karar verdi. Gerçek bir kahraman ya. Cidden hiçbiri Zoro gibi değil. Artık şu Arc bitsin, Dof'un yürüyecek hali kalmadı gerçi. Bu arada bence her meyvenin uyanmışı yok.

Luffy dof'u çarmıha gerdi G4'ün süresi de bitti . Burges de adiik peşinde içerde ne yapıyodu kim bilir hiç seviyorum onu çok itici bie karakter 40 dakka oldu dövüşeli sabo illaki yukarı çıkmıştır . Burges aşağı inmeden onu bi paketlese de görsek benim anlamadığım bu adam neyine güveniyo aokiji gelmesin . Dofta kalkmasın artık . Kalkarsa bizim velet ne yapacak?(gerçi elinde sonun da yenecek ama insan düşünmeden edemiyor)

Cedric

Keşke Burgess'i tokatlayıp Fuji'nin eline verseler ne iyi olurdu ya. :rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık