Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 784: 4. Vites

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi cacık anlamadım 2 bölüm çıkacak 1 hafta ara dediler 1 bölüm çıktı. Benim ümidim yok 1-4 mayıs arası gelse bile perşembe gelmez ODA bana öyle bir izlenim bırakıyor Jump'u felan sallamıyorum ben her şey ODA da bitiyor.

Cehaletimi mazur gorun kacirdigim bir yer mi var pek anlamadim. İlk sayfada ki mesajinizi okudum bu hafta golden week oldugu icin iki sayi birden cikti bu hafta olmayacak ama erken gelebilir demissiniz. Su okudugumuz 16 sayfalik bolum mu iki sayi yerine geciyor ?

Bi cacık anlamadım 2 bölüm çıkacak 1 hafta ara dediler 1 bölüm çıktı. Benim ümidim yok 1-4 mayıs arası gelse bile perşembe gelmez ODA bana öyle bir izlenim bırakıyor Jump'u felan sallamıyorum ben her şey ODA da bitiyor.
Cehaletimi mazur gorun kacirdigim bir yer mi var pek anlamadim. İlk sayfada ki mesajinizi okudum bu hafta golden week oldugu icin iki sayi birden cikti bu hafta olmayacak ama erken gelebilir demissiniz. Su okudugumuz 16 sayfalik bolum mu iki sayi yerine geciyor ?
İki bölüm çıkacağı yok. Hiç çıkmadı ki zaten. :(
Jump her hafta çıkarttığı dergiyi numaralandırıyor. Jump #21, Jump #22 gibi. Her sene bu sıralamayı sıfırlıyor.
Derginin çıkmadığı haftalarda sıralama bozulmasın ve eksik numara kalmasın diye iki numara veriliyor önceki hafta.
Geçen hafta da bu hafta çıkmayacağından iki numara verildi. Olay bundan ibaret.
Ayrıca, tatil olduğundan bu hafta gelecek haftanın dergileri erken dağıtılıyor. Bu da yeni bölümü erken okuma ihtimalimizi artırıyor.

Olayı yanlış anlamışınız. İki sayı olayı dergiyle alakalı bir şey. Seriler olduğu gibi devam ediyor iki sayı yok onlarda. Çift sayı sadece içerik olarak birkaç sayfa kabarık o kadar. Ama ondan sonra bir hafta tatil yaptıkları için dergi çıkmıyor. Haliyle o hafta mangalar yayınlanmıyor ama bazen birkaç gün geç çıkmış gibi okuyabiliyoruz.

mashima garibim 1 ayda 8 manga 4 ekstra cıkaracak neredeyse , ah e.oda ah coca cola gibi oldun nasıl olsa satarız :D birde düsen manga satıslarından durumu azıcık ayıksa :artiz:
Keşke satışları en dibe vursa. Para kazanmaya başlayınca ****ü başı ayrı oynamaya başladı adamın. Satışlarının en dibe vurmasını o kadar çok isterdim ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık