Bi cacık anlamadım 2 bölüm çıkacak 1 hafta ara dediler 1 bölüm çıktı. Benim ümidim yok 1-4 mayıs arası gelse bile perşembe gelmez ODA bana öyle bir izlenim bırakıyor Jump'u felan sallamıyorum ben her şey ODA da bitiyor.
Bi cacık anlamadım 2 bölüm çıkacak 1 hafta ara dediler 1 bölüm çıktı. Benim ümidim yok 1-4 mayıs arası gelse bile perşembe gelmez ODA bana öyle bir izlenim bırakıyor Jump'u felan sallamıyorum ben her şey ODA da bitiyor.
İki bölüm çıkacağı yok. Hiç çıkmadı ki zaten.Cehaletimi mazur gorun kacirdigim bir yer mi var pek anlamadim. İlk sayfada ki mesajinizi okudum bu hafta golden week oldugu icin iki sayi birden cikti bu hafta olmayacak ama erken gelebilir demissiniz. Su okudugumuz 16 sayfalik bolum mu iki sayi yerine geciyor ?
mashima garibim 1 ayda 8 manga 4 ekstra cıkaracak neredeyse , ah e.oda ah coca cola gibi oldun nasıl olsa satarız1 ayda 2 manga hiç fena değil![]()
Mashima, Oda kadar hikayeyi düşünse o kadar çıkartamaz. Aklına geleni yazıyor adam.mashima garibim 1 ayda 8 manga 4 ekstra cıkaracak neredeyse , ah e.oda ah coca cola gibi oldun nasıl olsa satarızbirde düsen manga satıslarından durumu azıcık ayıksa
![]()
Keşke satışları en dibe vursa. Para kazanmaya başlayınca ****ü başı ayrı oynamaya başladı adamın. Satışlarının en dibe vurmasını o kadar çok isterdim ki.mashima garibim 1 ayda 8 manga 4 ekstra cıkaracak neredeyse , ah e.oda ah coca cola gibi oldun nasıl olsa satarızbirde düsen manga satıslarından durumu azıcık ayıksa
![]()