Duz yumruklarla sona erse asiri epic olur.
İyide sadece bunlara bakarak belirleyemeyiz ki kimin saldırı gücünün daha fazla olduğunu.luffy orda en güçlü saldırısını yaptı muhtemelen(görmediğimiz başka saldırılarıda olabilir)marco ve jozu'nunda en iyi saldırıları onlarmi bilmiyoruz daha güçlü saldırılarıda olabilir.Jozu, Crocoya çaktı bu kadar mesafe uçtu :/![]()
Marco,Aokijiye vurdu bu kadar uçtu :/![]()
Luffy,Dofiye vurdu bu kadar uçtu. Tabi burda yukarıdan aşağıya iniyor ama düz zeminde bile baya ileriye yollardı bu yumruk.![]()
Burdan gördüğüm Luffy'nin yumrukları,Marco ve Jozunun saldırı gücünden daha fazla.
Hız olarakta onlardan iyidir dayanıklılık olarak geri olsa da total olarak onlara denk hatta onları hafiften geçmişte olabilir.
Haftaya Dofinin sergileyeceği performansa görede Dofinin seviyesini baştan bi gözden geçirim.
Genede bu durum Luffynin seride gösterilmiş en güçlü darbeleri vurduğu gerçeğini değiştirmiyor.İyide sadece bunlara bakarak belirleyemeyiz ki kimin saldırı gücünün daha fazla olduğunu.luffy orda en güçlü saldırısını yaptı muhtemelen(görmediğimiz başka saldırılarıda olabilir)marco ve jozu'nunda en iyi saldırıları onlarmi bilmiyoruz daha güçlü saldırılarıda olabilir.
Şu tipi beğenen herkesi avatarındaki gibi tokatlamak istiyorum :/Şöyle baktığımız zaman bana baya karizmatik gelmeye başladı g4 :/
![]()
Wb'nin deprem yumruğu?Genede bu durum Luffynin seride gösterilmiş en güçlü darbeleri vurduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Fiziksel vuruşları kastediyorum.Wb'nin deprem yumruğu?
Pardon öyleyse.Garp'ın Marco'ya attığı yumruk muhtemelen daha güçlüydü ama nedense Luffy'ninki daha şiddetli geldi gözüme.Fiziksel vuruşları kastediyorum.
Sen ne anlarsın :/ Koydun postayı çocuğa bi kardeşinin de beynini yıkadın zorla yanında tutuyorsun :/Genede bu durum Luffynin seride gösterilmiş en güçlü darbeleri vurduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Şu tipi beğenen herkesi avatarındaki gibi tokatlamak istiyorum :/