G 2 efsaneydi, tarzdı. Bu camış nerden çıktı anlamadım :/
hayır abi adam isminin hakkını veriyorG 2 efsaneydi, tarzdı. Bu camış nerden çıktı anlamadım :/
Beğenen birinin çok kötüye basması da ayrı bir ironi sanırımAdam King Kong olmuş neyini beğenmiyorsunuz anlamadım ben sizi yahu :/

Yahu adam karizma olmuş daha ne istiyorsunuz ? Boyu kısa ,zayıf , çelimsiz diye söylemiyor muydunuz ? :/G 2 efsaneydi, tarzdı. Bu camış nerden çıktı anlamadım :/

Doğru diyosun da bunlar anlamaz seni, hor görürlerMübarek kükreyerek bile adam alır :/
Şaka bi yana bende beğendim g4ü. Adam uçuyor artık daha ne olsun 
Yılanın oyununa gelme lütfen beğendiği falan yok onun.Doğru diyosun da bunlar anlamaz seni, hor görürlerŞaka bi yana bende beğendim g4ü. Adam uçuyor artık daha ne olsun
![]()

Kaliteden anlıyorsunDoğru diyosun da bunlar anlamaz seni, hor görürlerŞaka bi yana bende beğendim g4ü. Adam uçuyor artık daha ne olsun
![]()

Bir kere böyle birşey demedim :/Yahu adam karizma olmuş daha ne istiyorsunuz ? Boyu kısa ,zayıf , çelimsiz diye söylemiyor muydunuz ? :/
Al işte King Kong oldu konuşurken ağızında bile duman çıkıyor. Mübarek kükreyerek bile adam alır :/
Bunu beğenmeyen okumasın mangayı![]()