Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 784: 4. Vites

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anladmadığım olay şu :Şimdi Luffynin hakisi ile kapladığı yere Dof hakili tekme atıyor ama meyve ile haki kombinasyonu oldğu için işlemiyor.
Bu Dofun hakisinin Luffy'nin kini aşamaması demek mi?
Yani orda meyve yeteneğini geçemedi hakisiyle Dof.

Değişik bir durum , öyleyse Marco vs Vista'nın neden Amirali kesemediği bu sebeple açıklanabilir.

Saldırılar iyi güzelde vücud şeklini hiç beğenmedim cepheden bi nebze iyi yinede ama yandan çok kötü duruyor be.

O kısımda hata var bence.Kyros'un kestiği kuklayı meteorun dümdüz etmesi gerekirdi. :(
Valla mantık hatası olduğu açık ama şu var kafes iletişim kesiyor açıklama? Yok. Kuklalar bilinçli açıklama yok. Yaptım oldu diyor yapacak bir şey yok. Hikayeyinin gidişatına göre her şey olabilir bu seride.

Eğer ya mantıklı açıklaması yok bunun diye düşündüğünüz, uçuk bulduğunuz fikirleriniz varsa çekinmeyin paylaşın. Yarın bir gün görebilirsiniz mangada çünkü. Her şey olabilir.

Valla mantık hatası olduğu açık ama şu var kafes iletişim kesiyor açıklama? Yok. Kuklalar bilinçli açıklama yok. Yaptım oldu diyor yapacak bir şey yok. Hikayeyinin gidişatına göre her şey olabilir bu seride.

Eğer ya mantıklı açıklaması yok bunun diye düşündüğünüz, uçuk bulduğunuz fikirleriniz varsa çekinmeyin paylaşın. Yarın bir gün görebilirsiniz mangada çünkü. Her şey olabilir.
Varolan ipin tipini,şeklini değiştirip de kafes oluşturmuş olabilir gerçi.Yani kukladan çıksa da o an yine de Dof'un kontrolündeydi o ipler.

Varolan ipin tipini,şeklini değiştirip de kafes oluşturmuş olabilir gerçi.Yani kukladan çıksa da o an yine de Dof'un kontrolündeydi o ipler.
Ama farklı ip kullanmasının mantığı yok ki. Kuklaları da kafes ipinden yapsa kuklalar daha fazla güçlü olacak ve bu da Dof'a + katmış olacak bayağı çünkü kuklalar o halleriyle bile çok faydalılar. Ama kuklalar bu kadar güçlü olmasın istemiş sanırım mangaka. Yani 2 durumda da bir saçmalık olduğu aşikar. Bu da ne ilk olacak ne son.

Odanın içinde koşturuyorum şuan çok gaza geldim.
Doflamingo da iyi uçtu yalnız.:D
İyi ki şu adamın fanıyım bee.

Ayrıca hashtag'ime destek istiyorum arkadaşlar.
#cokkotüdiyenlerbanlansınkampanyası

Roronoa Zoro

Odanın içinde koşturuyorum şuan çok gaza geldim.
Doflamingo da iyi uçtu yalnız.:D
İyi ki şu adamın fanıyım bee.

Ayrıca hashtag'ime destek istiyorum arkadaşlar.
#cokkotüdiyenlerbanlansınkampanyası
İstediğimiz seçeneği seçeriz fan arkadaş. Sana mı soracağız hangi seçeneği seçeceğimizi? G4 dediler adeta orgazm geçirdiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık