Tombe 18 Nis 2017 #21 Daredewill dedi ki: Orada hadi pekoms yaralı diyelim ama Pedro vardı, Carrot başka bir şey, hafiften sinyalleri veriyor. Genişletmek için tıkla ... Bence pek alakası yok özellikle mangaya da bakınca. Hayvansal sezgi gibi geliyor bana. Gizli İçerik: Sayfa
Daredewill dedi ki: Orada hadi pekoms yaralı diyelim ama Pedro vardı, Carrot başka bir şey, hafiften sinyalleri veriyor. Genişletmek için tıkla ... Bence pek alakası yok özellikle mangaya da bakınca. Hayvansal sezgi gibi geliyor bana. Gizli İçerik: Sayfa
Jacques 18 Nis 2017 #22 Minkler aşırı sadakatli insanlar. Gözlerini kırpmadan canlarını vermeye hazırlar. Karakter mizacını çok iyi yansıtıyor E. Oda.
Minkler aşırı sadakatli insanlar. Gözlerini kırpmadan canlarını vermeye hazırlar. Karakter mizacını çok iyi yansıtıyor E. Oda.
Daredewill 18 Nis 2017 #23 Tombe dedi ki: Bence pek alakası yok özellikle mangaya da bakınca. Hayvansal sezgi gibi geliyor bana. Gizli İçerik: Sayfa Ekli dosyayı görüntüle 281 Genişletmek için tıkla ... Elektrik ve tavşan hazır, Pedro'yu göremedim.
Tombe dedi ki: Bence pek alakası yok özellikle mangaya da bakınca. Hayvansal sezgi gibi geliyor bana. Gizli İçerik: Sayfa Ekli dosyayı görüntüle 281 Genişletmek için tıkla ... Elektrik ve tavşan hazır, Pedro'yu göremedim.
Tombe 18 Nis 2017 #24 Daredewill dedi ki: Elektrik ve tavşan hazır, Pedro'yu göremedim. Genişletmek için tıkla ... Benim dediğimle pedro ne alaka? Diyecen ki Pero hissetmedi. İlla hissedecek diye bir şey de yok. Doflamingo da dibindekini hissetmediği oluyordu. Ona bakmam ben.
Daredewill dedi ki: Elektrik ve tavşan hazır, Pedro'yu göremedim. Genişletmek için tıkla ... Benim dediğimle pedro ne alaka? Diyecen ki Pero hissetmedi. İlla hissedecek diye bir şey de yok. Doflamingo da dibindekini hissetmediği oluyordu. Ona bakmam ben.