Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 783 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mantıklı bir fikir aklıma geldi :D %100 SPOİLER
Şimdi
G2 - Hız - Haki kullandığında Hawk - Sürtünme Ateş çıkartıyor.
G3 - Güç - Haki kullandığında Elephant - Ağırlığından dolayı Kinetik Enerji Toplayıp Yıldırım yaratıyor. [ Teori :D ]
G4 - Kesici - Haki Kullandığında Shark [ veya Tiger ] - ince olduğundan havayı kesiyor [ Zoro gibi ]

G4'de Luffy Elini bıçak gibi yapar diye düşünüyorum. En mantıklı gelen seçenek.

2. Kas sertleştirme [ Vulcanizasyon ] ama Ateş Yıldırım ve Hava mantıklı geliyor :D

Mantıklı bir fikir aklıma geldi :D %100 SPOİLER
Şimdi
G2 - Hız - Haki kullandığında Hawk - Sürtünme Ateş çıkartıyor.
G3 - Güç - Haki kullandığında Elephant - Ağırlığından dolayı Kinetik Enerji Toplayıp Yıldırım yaratıyor. [ Teori :D ]
G4 - Kesici - Haki Kullandığında Shark [ veya Tiger ] - ince olduğundan havayı kesiyor [ Zoro gibi ]

G4'de Luffy Elini bıçak gibi yapar diye düşünüyorum. En mantıklı gelen seçenek.

2. Kas sertleştirme [ Vulcanizasyon ] ama Ateş Yıldırım ve Hava mantıklı geliyor :D
Önceki mesajlarımda yazmıştım kimse dikkate almadı. Artık sadece darbe değil delme ağırlıklı yani düşmanı bayıltma değil ağır yaralama ya da öldürmeye yönelik olacağını düşünüyorum. Lastikten plastiğe geçecek yani lastiğe şekil verip (mızrak-kılıç vs. ) sert bir şekilde kullanacağını düşünüyorum. Ateş ve elektrik teorilerim de vardı ama Ateşi çok mantıklı bulmuyorum. Titreşim sayesinde vücudunu elektrik yüklü hale getirebilir diye düşünüyorum. Zaten birkaç arkadaş da öyle tahmin etmiş.
Tabi tek korkum Oda'nın birden "bu arada" deyip Sanji'lere geçmesi :D

Önceki mesajlarımda yazmıştım kimse dikkate almadı. Artık sadece darbe değil delme ağırlıklı yani düşmanı bayıltma değil ağır yaralama ya da öldürmeye yönelik olacağını düşünüyorum. Lastikten plastiğe geçecek yani lastiğe şekil verip (mızrak-kılıç vs. ) sert bir şekilde kullanacağını düşünüyorum. Ateş ve elektrik teorilerim de vardı ama Ateşi çok mantıklı bulmuyorum. Titreşim sayesinde vücudunu elektrik yüklü hale getirebilir diye düşünüyorum. Zaten birkaç arkadaş da öyle tahmin etmiş.
Tabi tek korkum Oda'nın birden "bu arada" deyip Sanji'lere geçmesi :D
G4ü az biraz tattırsın da sonra onlara da geçerse ne olacak özledik sanjiyi. :)

Sai hasshoken kullanırken Luffy sanki bir şey demişti tam hatırlamıyorum kullandığı tekniğe benzetmiş olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık