Bence kesinlikle seviye var One piece evreninde.Sonuçta Shounen seri bu. Hepsinde sürekli güçlüye doğru ilerlemek ve gittikçe güçlenmek temeldir. Örn:Naruto,Dragon Ball,One piece,Bleach, v.b. Seviye temelidir bunların,hikaye buradan yürür gider...Arkadaşlar sizi anlamıyorum. Kendinizin uydurduğu şeylerle seriyi yargılıyorsunuz. Amiral seviyesi, Dof seviyesi, Yonkou seviyesi. Yonkou koca bir imparator demek, zaten onu tek bir korsan yenerse mantıklı olmaz veya bir tayfa. Ayrıca burada bir hikaye söz konusu, seviye diye bir şey yok. Hikaye var.
Dragon da muhtemelen Law gibi çıkacak babası veya oğlu gibi dikkatsiz değildir.Kafası çalışan 'D'lerin hali başka oluyor.Law'ı gerçekten bir ''D.'' mi? Çünkü D.lerin hiçbir özelliğini taşımıyor. Gayet sakin bir şekilde yaklaşıyor olaylara, hemen celallenmiyor ve çok sağlam planlar yapıyor.
+1 bende öyle düşünüyorum. Luffy dedeye çekmiş benceDragon da muhtemelen Law gibi çıkacak babası veya oğlu gibi dikkatsiz değildir.Kafası çalışan 'D'lerin hali başka oluyor.
Sanki D. lerin bütün özellikleri açıklandı.Law'ı gerçekten bir ''D.'' mi? Çünkü D.lerin hiçbir özelliğini taşımıyor. Gayet sakin bir şekilde yaklaşıyor olaylara, hemen celallenmiyor ve çok sağlam planlar yapıyor.
Orası benimde dikkatimi çekti. Trebolun aradan çıkmasının savaşın gidişatını değiştirdiğini ima etmeye çalışıyorlar gibime geldi... Veya da bu bölümde gösterilmeyen birşey oldu orada... Ne bileyim Sabo gelmiş olabilir v.b.Bu cücelere noldu orda birşey kaçırdım sanki