Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 781: Asıl İstek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam 2 yıldır gözükmüyor Dof nerden bilsin bu adam ne hala geldi. Dofun 2 sene önce gördüğü Luffy Pacifistayla zor kapisiyordu nerdeyse. Ceaser gibi bir adam karşısinda bayıldı bu Luffy . Dof burda anca demin bir arkadaşın dediği gibi aşırı derecede kendini ve tayfasini beğenen biri ki hasır sapkalari küçük görüyor.
Bilmiyorsan emin konuşmayacaksın. Dof Luffy ile karşılaşanların ne hale geldiğinden haberdardı. Ve aynı Dof diğerlerinin yaptığı hatayı yapıp onu küçümsemeyeceğim dedi. Hiç kimse karşısındakinin sınırlarını bilmiyor. Luffy Ceaser'ın gücünü biliyor muydu? Ne bilecek adamın kendisini havasız bırakabileceğini?

Klasik shounen hareketleri One Piece'tede oldu sonunda boss'a yapılmadık kalmaz yinede bir yetenegi çıkar ayaga kalkar. :D

Konu acmaya üsendim burda soracam su anda hepinizin luffy dof savasina odaklandigni biliyorum ama merak iste.
1.dress arc bittiginde luffy lawin zoronun usoppun frankynin (robinin az bi ihtimal) digerlerini saymiyorum cünkü bu bu arcda fazla bi etkileri bulunmadi. Ödülleri ne Oranda Artar.?

2.Arc bittikten sonra dünya bu olaya ne derecede tepki verir.

gerçekten çok güzel bir bölümdü. en önemlisi normalde hiç kimsenin sözünü dinlemeyen Luffy o kadar sinirliyken ve çok kötü bir durumda olan Law'ın sözüne güvenmesi oldu. son sayfadan daha çok beni 6. sayfada son keredeki "shambles" sözü daha çok etkiledi valla.

hunter07

Klasik shounen hareketleri One Piece'tede oldu sonunda boss'a yapılmadık kalmaz yinede bir yetenegi çıkar ayaga kalkar. :D
Böyle olduğu için güzel zaten... Bence Odanın bize yaşatmaya çalıştığı macera duygusunu bir kenara bırakmadan takip etmek lazım seriyi... Şahsen ben öyle yapıyorum ve çok keyif alıyorum her anından... Bu dünya gibi olsaydı zaten okumayıda, korsanlığıda bırakırdım:))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık