Bilmiyorsan emin konuşmayacaksın. Dof Luffy ile karşılaşanların ne hale geldiğinden haberdardı. Ve aynı Dof diğerlerinin yaptığı hatayı yapıp onu küçümsemeyeceğim dedi. Hiç kimse karşısındakinin sınırlarını bilmiyor. Luffy Ceaser'ın gücünü biliyor muydu? Ne bilecek adamın kendisini havasız bırakabileceğini?Adam 2 yıldır gözükmüyor Dof nerden bilsin bu adam ne hala geldi. Dofun 2 sene önce gördüğü Luffy Pacifistayla zor kapisiyordu nerdeyse. Ceaser gibi bir adam karşısinda bayıldı bu Luffy . Dof burda anca demin bir arkadaşın dediği gibi aşırı derecede kendini ve tayfasini beğenen biri ki hasır sapkalari küçük görüyor.
@Tensei
Böyle olduğu için güzel zaten... Bence Odanın bize yaşatmaya çalıştığı macera duygusunu bir kenara bırakmadan takip etmek lazım seriyi... Şahsen ben öyle yapıyorum ve çok keyif alıyorum her anından... Bu dünya gibi olsaydı zaten okumayıda, korsanlığıda bırakırdımKlasik shounen hareketleri One Piece'tede oldu sonunda boss'a yapılmadık kalmaz yinede bir yetenegi çıkar ayaga kalkar.![]()
Sunu neden kafasıba vurmuyor ki ?