Bence beklentini düşür o adam gibi düşünme bile m si çıkmazMiyamoto Musashi gibi bi karakter çizer hadi Oda-sama
Bence beklentini düşür o adam gibi düşünme bile m si çıkmazMiyamoto Musashi gibi bi karakter çizer hadi Oda-sama
Ben niye beklentimi çok düşürdümShoguna karısan olmuyor. Wanoyaa' da karışan yok. Anlayacagın adamlar aksiyon görmemiş. Wano da.epey güçlü kisiler vardır.
Ahaha Aynen ondanKhal Drogo.
Hahaha, önceden antremanını yapıp söylüyor. Laf sokma amaçlı duruyor Çok güldüm lan oraya hahahahah.9 dag 8 deniz? bunun uzerine konu falan acilmamis. Garip
Bilmiorum kiBen niye beklentimi çok düşürdüm
HehehheheheBilmiorum ki
Garp bir dağı atlamış ama zoroya yetmez,zoro es geçmez adam Zoro çünkü.Hahaha, önceden antremanını yapıp söylüyor. Laf sokma amaçlı duruyor Çok güldüm lan oraya hahahahah.
Bence her ikisine de şaşırıyorlar. Hem saldırının gücüne hem de böyle bir saldırıyı bu adam nasıl yapıyor diye. Tabi bu benim fikrim ve isteğimAcaba şaşırdıkları şey zoronun kesişinin boyutumu yoksa zoronun böyle birşey yaptığına mı ben orasını anlamadım eğer kesişin boyutu ise wano tırt ama zoro ise tamam derim