Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 777: Zoro vs. Pica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- zoro-sama , pica denen çömlegi fena ikiye bölecek bu kesinleşti :D

- robin, askımı hakettigini bir daha kanıtladı:ehe:

- doflamingo ailesinden 4 kişi kaldı dediler...bellamy cöpünü gec,pica haftaya ölü kalan malzemeden nalbur dükkanı acar zoro,geriye trebol ve doffy kalıyor.lawdan tek kolla bir trebol indirisi bekliyoruz.

- assolistte bakalım doffye karsı nasıl dövüsecek.aslında yenilse güzel olurda,kazanırsada böyle imba bir teknikle bitsinki içimize sinsin.

dipnot; keske e.oda diamanteyi öldürseydi :good:

Emre

Bana fabrikayi Elizabeo tek yumrukla indirecek gibi geldi.
Bolum guzeldi ama keske Diamente geberip gitseydi. Tamam anladik cocuklar da okuyor ama olmemesi icin tek neden o be kardesim.

Eziklere bakın göççük meteordan korkuyorlar Picayı görseler geri kaçar bunlar herhal.:(
---
Picanın San Juan Wolftan bile büyük olduğunu söylemiştim ayağa kalkınca iyice belli oldu belki iki katı büyüktür şuanda.
Zoro hiç yara almadan kendisine ters gelen bir rakibi yenerse büyük seviye katetmiş demektir Vergo filan hikaye kalır yanında.Haftaya nasıl kafasına kadar uçacak merak ediyorum geppomu yapacak bu adam :/

Bu arada Zoro ile Vergo dövüşse Vergo bir kere bile Zoroya vuramaz zannımca hatta Zoro çok zorlanmadan yener Vergonun zaafı darbe alması Zoro çok rahat keser yani Sanji bile vurduysa ondan daha hızlı olan Zoro ne yapar siz düşünün...

Vergo vs Pica ise berebere biter ne Vergo Picayı vurabilir ne pİca Vargoya zarar verebilir tabi Dressorada olacak bir dövüşten bahsediyorum.

:mad:
Üç madde:
1- Zoro kendisini uçurabilmek için kılıçlarıyla hortum falan oluşturabilir.
2-Vergo baya baya vurur Zoro'ya.Ayrıca gayet de zorlar.
3-Zoro kesinlikle Sanji'den daha yavaş.

Hadi kolay gelsin. :/

Eziklere bakın göççük meteordan korkuyorlar Picayı görseler geri kaçar bunlar herhal.:(
---
Picanın San Juan Wolftan bile büyük olduğunu söylemiştim ayağa kalkınca iyice belli oldu belki iki katı büyüktür şuanda.
Zoro hiç yara almadan kendisine ters gelen bir rakibi yenerse büyük seviye katetmiş demektir Vergo filan hikaye kalır yanında.Haftaya nasıl kafasına kadar uçacak merak ediyorum geppomu yapacak bu adam :/

Bu arada Zoro ile Vergo dövüşse Vergo bir kere bile Zoroya vuramaz zannımca hatta Zoro çok zorlanmadan yener Vergonun zaafı darbe alması Zoro çok rahat keser yani Sanji bile vurduysa ondan daha hızlı olan Zoro ne yapar siz düşünün...

Vergo vs Pica ise berebere biter ne Vergo Picayı vurabilir ne pİca Vargoya zarar verebilir tabi Dressorada olacak bir dövüşten bahsediyorum.

Zoro sanjiden hızlı mı!? Sen ne ictin arkadaşım.

Sanji uzun mesefede hızlı yani koşu yarışına girsinler Sanji hem Zoriyi hem Luffye fark atar Luffynin koşarken Smokerın gerisinde kalmasada çok yorulduğunu gördük. Zoro ve Luffy hızlı saldırılar yapabiliyor buna birçok örnek var ama Sanji dövüsurken hızlı değil anca kaçarken işe yarar hızi anlayacağınız.

Sanji uzun mesafe Zoro ve luffy kısa mesafe

---

Bahsettiğin vergo smoker ile lawı hasat etmiş birisi tek handikapı lawın kalbinin elinde olması ona rağmen koramiral olan smokerı hiç zorlanmadan yenmiştir.bence biraz acımasız yorum olmuş zira dooffynin ailesinden şu ana kadar adam gibi dövüşen tek kişi vergo ve hakkını vererek yaptı işini pica ya baktığımızda daima kaçış modu etkin elbette strateji önemlidir ama kaç bölümdür hep aynı topuk topuk yapıyor adam.

Zoro'nun hızlı görülmesinin nedeni İai teknikleridir.Bu da hız değil tekniktir.Sanji'nin hızlı denilen olayı çevikliğidir örneklendirmek gerekirse Violet ile birlikteyken çatıdaki nişancıyı göz açıp kapayana kadar indirmesi.Ki bunu deyim olarak kullanmıyorum.Ha diğer türlü de hızlı derseniz Zoro bi şey diyemem.

Alpamis

Sanji uzun mesefede hızlı yani koşu yarışına girsinler Sanji hem Zoriyi hem Luffye fark atar Luffynin koşarken Smokerın gerisinde kalmasada çok yorulduğunu gördük. Zoro ve Luffy hızlı saldırılar yapabiliyor buna birçok örnek var ama Sanji dövüsurken hızlı değil anca kaçarken işe yarar hızi anlayacağınız.

Sanji uzun mesafe Zoro ve luffy kısa mesafe
Zoro nun hızlı saldırıları var ve belli bir seviyenin üstündedir Sanji ile aralarînda fqrk var ama bu Zoro nun kaldıramayacqgı bir boyutta değil. Liffy ise hız olarak 2 şekilde de õnde bence. Her ikisinden de. Smokera.ise yetişebiliyoer. Lufyy nin sõzlerinden anlqsilılıyor.

Dediğim gibi Sanji dövüsurken geri çekilip sonra saldıran biri değil yani dövüş mesafesi çok yakın bu dueumda geppo kullanamaz bu net birşey.
Anca uzaklaşip geppo yapıp uçarak tekme atması lazim.Durduğu yerde tekme atarken tekmesi hızlı değil ama vergo bundan dahi kaçamıyor Zoro ne yapar siz hesaplayın.

Bana fabrikayi Elizabeo tek yumrukla indirecek gibi geldi.
Bolum guzeldi ama keske Diamente geberip gitseydi. Tamam anladik cocuklar da okuyor ama olmemesi icin tek neden o be kardesim.
Ace ve Beyazsakal ölürken de çocuklar okumuyor muydu?
Diamante'nin ölmemesine çok fena kıllandım ben, zoruma gitti bildiğin. Başta kazığa çökünce aha süper ölüm dedim, meğer başı çarpmış. İyice çocuk işine döndü bu yahu. Zaten uzadıkça uzuyor.
Mahir haklı abi, bu konuda Süper Mario gibi seri. Hani Mario bile ejderhayı, kaplumbağaları falan öldürüyor en azından, bizimkinde o da yok; parazitler bile yaşıyor. Allah bilir o koca Marineford savaşında Ace ve WB dışında kimse ölmemiştir, herkes yaralanıp baştan tırnağa sargılanmıştır.

Yahu ben ki katıksız OP fanıyımdır ve öyle eleştirmem de pek gereği olmadıkça ama gına geldi artık bunlardan. Bleach'e döndü seri, zevk alamıyorum artık* :/

*Yazar burada, Milennium Wizard'a bir gönderme yapmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık