Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 771: Happo Donanması Lideri Sai

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim merak ettiğim şu. Hajrudin bir yönetici yendi ama kendiside savaş dışı kaldı. Sai 2 yönetici götürdü ama hala sapa sağlam ne yapçak bu herif? Mal mal gezecek değil ya?

Sai baya baya takdirimi kazandı ya helal olsun herife adam çatır çatır savaşıyor :D Hatunuda aldı tosunum benim :D
Kanlı canlı power up izledik işte ne güzel. Bizim tayfa haricinde birilerinin de kendini aştığını görmek güzel. Birde Punk Hazard'da Law Vergo'yu yenerken kendini aşmıştı.

Baby5 başkasına kaçar kesin :D Birisi sana ihtiyacım var desin yeterki.

Forumun haline bak yıllardır sanjiyi göremediğimiz yetmememiş gibi oda bizi sai'nin upgaradine sevincek hale getirdi. Zaten az sayfa çıkarıyor onda da saçma sapan karakterleri tekrar izliyoruz. Hiç değilse yarım sayfa Fuji göster , devrimci karargahı göster en önemlisi sanjiyi göster. E Oda. insanları sinir etmekten zevk alıyor açık ve net.

Güç dengesizliği de cabası. Arenada Luffy Sai'yi tekledi Chinjao İdeo yu galiba.
Luffy Chinjaoyu yenmek için varolan bütün güc ve tekniğinin son seviyesini kullandı. Chinjao Lao G'den tek yedi , teklenen Sai , Lao G'yi tekledi. Bu Chinajo'nun zerre kadarda mı hürmeyi yok yaşına sakalına abi bari Oda. Sen adamı göklere çıkar 500 m Beri yok efsanevi korsan hepsini geçtim adamda 3 tip haki var , madem Lao G tek yiyecekti en azından Chinjao 2 3 defa vuraydı

Forumun haline bak yıllardır sanjiyi göremediğimiz yetmememiş gibi oda bizi sai'nin upgaradine sevincek hale getirdi. Zaten az sayfa çıkarıyor onda da saçma sapan karakterleri tekrar izliyoruz. Hiç değilse yarım sayfa Fuji göster , devrimci karargahı göster en önemlisi sanjiyi göster. E Oda. insanları sinir etmekten zevk alıyor açık ve net
Komik beklentiler. Arcı yarıda kesip Sanjiyi gösterirse o zaman saçma olur hala Sanjide Sanji ilginç yani.

Forumun haline bak yıllardır sanjiyi göremediğimiz yetmememiş gibi oda bizi sai'nin upgaradine sevincek hale getirdi. Zaten az sayfa çıkarıyor onda da saçma sapan karakterleri tekrar izliyoruz. Hiç değilse yarım sayfa Fuji göster , devrimci karargahı göster en önemlisi sanjiyi göster. E Oda. insanları sinir etmekten zevk alıyor açık ve net
Para kazanıyor işte niye direk olaya girip serinin sonunu hızlandırsın ? :/

Sanji'nin adadan ayrılma nedeni Baby 5 sanki.
Sanji, Baby 5 ile iki dakika bile olsa muhabbet etse yeterdi tayfaya da katardı ondan sonrası malum, yazık olurdu gül gibi Baby 5'e. :ehe:

Ben diğer karakterleri görmeyi daha çok seviyorum. Mesela 1 yıl boyunca Doflamingo flashbacki verse sevinirim. Prenses flasbacklerini sevmiyorum orası ayrı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık