Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 771: Happo Donanması Lideri Sai

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok aslında tam benlik seri. Baya baya yemek, yemek yeme, yemek yapma, yemek yapanları izleme meraklısıyımdır. Bir de işin içine dövüş girerse değme keyfime ama gel gör ki Mahir soğuttu bizi daha başlamadan. :/

Benim komplo teorime göre zaten Mahir ters psikoloji uyguluyor. Oda ile anlaşmış. Sürekli OP'a laf atıp Toriko'yu yücelterek ters psikoloji uyguluyor ve insanların OP'a yönelmesini sağlıyor. Az değil var ya. İyi para vardır o işte. :a:
Mesleği için sürekli kendine tartışma ortamı yaratıp antrenman yapıyor. :/ Bir nevi staj gibi.:cool: Çok fenasın savcım.:ehe:

Alpamis

Yok aslında tam benlik seri. Baya baya yemek, yemek yeme, yemek yapma, yemek yapanları izleme meraklısıyımdır. Bir de işin içine dövüş girerse değme keyfime ama gel gör ki Mahir soğuttu bizi daha başlamadan. :/

Benim komplo teorime göre zaten Mahir ters psikoloji uyguluyor. Oda ile anlaşmış. Sürekli OP'a laf atıp Toriko'yu yücelterek ters psikoloji uyguluyor ve insanların OP'a yönelmesini sağlıyor. Az değil var ya. İyi para vardır o işte. :a:
Büyük adammış Mahir dono :D

Normal hayattada var bu iman power olayı, tehlike anında-ölümle burun buruna geldiğin zamanlarda yapamayacağın şeyleri yaparsın, ekstra bir sıçrayış ve güç patlaması yaşarsın.

Tabii bu çok sık olmaz, ama bunlar korsan her an kendileri, aileleri ve arkadaşları tehdit altında. Luffy'i örnek vermeyelim, o istisna. Sadece onun üzerinden giderseniz olmaz bu iş...baş karakter, D., kral haki, kk olma durumu v.s.

Roronoa Zoro

Düşünmek başka şey, uygulamaya koymak başka şey. Blueno'ya kadar uygulamasını görmedik. Düşündüğü, çalıştığı anlamına geliyorsa, eyvallah..

Eğer Op dünyasına ışınlanma icat edilmediyse, bas baya çalışacak vakitleri oldu.

Bir de zahmet olmazsa yazar mısın her saatlerini tek tek. Neler yapmışlar, ne yemişler ne içmişler, ne muhabbet etmişler; Luffy, Usopp ve Chopper ne oyunlar oynamış falan. Çok merak ettim. Mangaka az detay veriyor, bari sen söyle de merakımız dinsin biraz.
Düşünmek başka şey, uygulamaya koymak başka şey. Blueno'ya kadar uygulamasını görmedik. Düşündüğü, çalıştığı anlamına geliyorsa, eyvallah..
Sen görmedin diye uygulama olmadı yani? :/

Roronoa Zoro

Sen görmedin diye uygulama olmadı yani? :/
Nice görülmemiş şeyler yok sayılırken, görülmemiş başka bir şeyin var sayılması.... Söz konusu karakter Luffy olmasaydı da başkası olsaydı derdim ki, hadi yapmıştır. Olasılık var yani... Ama herhangi bir şeye çalışmak ve Luffy.. İkisini bir araya getiremiyorum. Mangakanın bu zamana kadar Luffy üzerinde olan taktirinin bir neticesi; benlik bir şey yok. Ama yine de çalışmıştır diyorsan ısrar edemem, yok çalışmamıştır diye. Senin fikrin - benim fikrim muhabbeti.. Yapacak bir şey yok.

madrigal

Luffy - Blueno vs.sinde konuşulmuyor mu arkadaşlar. Luffy diyor sayenizde böyle bir teknik olduğunu öğrendim. Blueno diyor bizim tekniğimizi asimile etmiş kullanıyor. E luffy bunları gördükten sonra fırlatıp atıldı, sonra olanları öğrenip hemen denize açılmadı mı? Nerede çalışmış olabilir, trende mi? Denemek istediğim şeyler var diyordu trende sanırım. Yani belli ki denememiş daha.
Luffy'nin çalıştığını zaten nerede gördük ki? Küçükken meyvesini öğrenmeye çalışması dışında? 2 yıllık çalışması da sırf arkadaşlarımı koruyamam düşüncesinden, Rayleigh'nin ikna etmesinden geliyor. Ona kalsa dönüyordu çünkü Sabaody'ye. Yanlışım varsa düzeltin ancak ben böyle hatırlıyorum.

Bu tarz bölümleri niye çizdiği belli de neyse sonra One Piece kötülemek için geldiler oluyoruz :/
Bölüm genel itibari ile "boş " .

Ayrıca bu bölümden anladığım tek şey , Haki artık bilinmeyen ve kıyaslama yapılamayacak bir güç kaynağı oldu.
Kim sinirlenirse o alabilir. İtiraz etme şansımız yok. :T

Alpamis

Bu tarz bölümleri niye çizdiği belli de neyse sonra One Piece kötülemek için geldiler oluyoruz :/
Bölüm genel itibari ile "boş " .

Ayrıca bu bölümden anladığım tek şey , Haki artık bilinmeyen ve kıyaslama yapılamayacak bir güç kaynağı oldu.
Kim sinirlenirse o alabilir. İtiraz etme şansımız yok. :T
Haki kullanımı ile alakalı olarak farklı şeyler görebiliriz Luffy'den.Ayrıca Sabo'dan gördük farklı şeyler. Ve kaç kişi kullanmış ki bu hakiyi ?

Haki'nin herkeste çıkıyor olması aslında güzel bir şey. En azından öyle çok çok gizemli bir olaymış gibi anlatmayacak. İçinde Kyuubi varmış gibi muazzam bir etkisi olmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık