Bence Pica'ya karşı kullanacak.Zoro şuan yine Pica'nın gerçek bedeninine ulaşamıyor.Elizabello'nun yumruğuyla tuzbuz olacak ve o hengamede Zoro gerçek bedenine ulaşıp vs'ye girecek yeniden ya da tek atacak.Zoro elizabelloya gücünü başka şeyler için sakla lazım olabilir dediyse kesin lazım olacaktır. Bir şeyler gelecek.
Bence Pica'ya karşı kullanacak.Zoro şuan yine Pica'nın gerçek bedeninine ulaşamıyor.Elizabello'nun yumruğuyla tuzbuz olacak ve o hengamede Zoro gerçek bedenine ulaşıp vs'ye girecek yeniden ya da tek atacak.![]()
Aşık atabilir ama Gura Gura kadar değildir herhalde. Ama teknik çok güzel bir teknik ...Pica vs.sinde kullanılacağını sanmıyorum, Zoro bu dövüş benim dedi.
@Alpamis
Aslında Teach'in gura gurası vs Hassoken fena olmaz.
Wiki sayfasında hassoken için mini gura gura deniyordu. Kolezyum dövüşleri sırasında balon Chinjao ve çöp Sai'nin (Sai kısmını geri alıyorum.Aşık atabilir ama Gura Gura kadar değildir herhalde. Ama teknik çok güzel bir teknik ...
Aynen katılıyorum. Güncelde olduğumuz için bölümler sıkıcı geliyor bence de. Arc ın tamamını baştn sona okuyunca gayet hoş oluyor.Arç bittikten sonra en baştan bi daha okusam çok daha zevkli olucakmış gibi geliyor.