Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 771: Happo Donanması Lideri Sai

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avatarını sevmiştim ama seni sevmedim :(
Bu oy atanlarıda sevmemişsindir sen şimdi hocam :(

Garp hakediyor neyse de Dragon'un dipte olmasına şaşırdım.Galiba seride pek gözükmediğinden atmadılar herhalde ya da Garp'ın çocuğu olduğundan :D Gerçi Luffy'ninde babası.Bu yüzden bile ilk 50'de olması lazımdı :D

Dressrosa ile beraber Cavendish - Barto - Kyros - Law ve Fujitora kendilerini iyi sevdirmişler.Corazon'un bu kadar az oy almasına şaşırdım.İlk 30'a girmesini beklerdim.

Chinjao kendi ağzından şöyle diyor: "Luffy ile dövüşmek beni çok yordu. Hastalığım ağırlaştığı halde sürekli dövüşüyorum. Bu tarz maceralar için çok yaşlandım."
Sai'nin kafayı yamultması ise, Hassoken'in son seviyesine ulaştığından mümkün olmuş.
Açıklamalar için teşekkürler. Oda en azından olayların mantıklı bir açıklamasını yapmış.

Hassoken ibretlik bir teknik. Luffy'nin elinde çok işe yarar bir şey olur bence.
Luffy daha kendi yeteneğini haki vs kullanamıyor bir de onla uğraşıp iyice körelmesin. bence o Sanji reyiz'e çok yakışırdı. stillerini nedense benzetiyorum Sai'ye. stiler benziyor, isim de benziyor acaba kardeşler mi :D

Luffy git gide yonkou tarzına yaklaşıyor, WB gibi tıpkı.
Önce balıkadam arcındaki bayrak olayı , sonra Dressrosa'daki seçkin korsanları yanına çekmesi , herif Kaido'a gidene kadar bayağı müttefik toplamış olacak WB gibi.

Haftaya
ideo vs dellinger var. Hareketli olur.
Senior Pink vs Franky
Cavendish vs Gladiusu verse güzel olur. Arada zoro gezer ideoya napıon kardeşim felan der.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık